CLASH OF CHAMPIONS 2016: Η ΚΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!


Με τους New Day, τον Perkins, την Charlotte, και τον Kevin Owens να παραμένουν πρωταθλητές, ολοκληρώθηκε το Clash of Champions 2016, από το οποίο ο μόνος τίτλος που άλλαξε χέρια ήταν το United States Championship, με τον Roman Reigns να το κατακτά για πρώτη φορά στη καριέρα του.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Kickoff Match
Nia Jax vs. Alicia Fox

Η εμπειρία της Alicia Fox δεν ήταν αρκετή για να ξεπεράσει εύκολα το εμπόδιο της φορμαρισμένης Nia Jax. Για την ακρίβεια, πλησίασε κοντά στο θετικό αποτέλεσμα χάρις το Scissor Kick, αλλά ένα Samoan Drop της Jax ήταν αρκετό για την νίκη.


RAW Tag Team Championship Match
The New Day (c) vs. Gallows & Anderson

Μακριά από τον κίνδυνο φαίνεται να είναι οι ομαδικοί τίτλοι των πρωταθλητών, New Day, καθώς μέσα από το χθεσινό αποτέλεσμα συνειδητοποιήσαμε πως η ομάδα των Big E, Kofi Kingston, και Xavier Woods δεν έχουν... αντίπαλο.


Όπως καταλάβατε, οι New Day κατάφεραν να κάνουν το retain εκμεταλλεύοντας το γεγονός ότι είναι περισσότερα άτομα... Ένα χτύπημα της Francesca II και ένα Big Ending, ήταν αρκετά.

Chris Jericho vs. Sami Zayn

Ο Sami Zayn αντιμετώπισε τον αγαπημένο φίλο του Kevin Owens σε ένα πολύ όμορφο αγώνα. Ο Underdog From The Underground χρησιμοποίησε κινήσεις όπως το Tope Con Hilo, Michinoku Driver, DDT στο apron, καθώς και Exploder Suplex, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την νίκη καθώς δέχτηκε από το πουθενά ένα Codebreaker του Y2J.


Cruiserweight Championship Match
T.J. Perkins (c) vs. Brian Kendrick

Στη μάχη της Cruiserweight Division, ο Brian Kendrick έκανε μεγάλες προσπάθειες για να βάλει στο στρατόπεδο του το Cruiserweight Title, αλλά δεν τα κατάφερε καθώς ο Perkins κέρδισε τον αγώνα. Όταν η αναμέτρηση έληξε ο ηττημένος χτύπησε ύπουλα τον νικητή.


Match 7 in Best of Seven Series
Cesaro vs. Sheamus

Ίσως στην καλύτερη αναμέτρηση της βραδιάς, οι Cesaro και Sheamus έδωσαν τους καλύτερους τους εαυτούς για να ψυχαγωγήσουν το WWE Universe. Οι δύο παλαιστές επιχείρησαν πολλές δυνατές ποικιλίες κινήσεων, ωστόσο όταν ο αγώνας οδηγήθηκε εκτός ρινγκ, το ιατρικό επιτελείο τους απομάκρυνε για να λήξει με No Contest.


RAW Women's Championship Match
Sasha Banks vs. Charlotte (c) vs. Bayley

Επίσης, ακόμα ένα retain είδαμε στον δεύτερο γυναικείο αγώνα της βραδιάς! Και αναφερόμαστε στο RAW Women's Championship Match, από το οποίο η Charlotte έφυγε νικήτρια χτυπώντας με Big Boot τον αδύναμο κρίκο του αγώνα, την Bayley.


United States Championship Match
Rusev (c) vs. Roman Reigns

Έχοντας την εκθαμβωτική Lana στο πλευρό του, ο Rusev ολοκλήρωσε για πρώτη φορά αγώνα με τον διεκδικητή Roman Reigns. Ο Βούλγαρος επιχείρησε αρκετές φορές να πάρει το θετικό αποτέλεσμα με Superkicks και Accolades, αλλά ο Big Dog ήταν αυτός που μίλησε τελευταίος χτυπώντας με δεύτερο Spear τον Super Athlete για τη νίκη.


WWE Universal Championship Match
Kevin Owens (c) vs. Seth Rollins

Ο Longest-Reigning WWE Universal Champion μίλησε για άλλη μια φορά, αποδεικνύοντας πως είναι ο «Mr. Main Event» του «Kevin Owens Show». Πιο συγκεκριμένα, σε ένα αγώνα που είδαμε και την παρέμβαση του Chris Jericho, ο Prizefighter διατήρησε γύρω από τη μέση του το WWE Universal Championship.


Βέβαια, ο Seth Rollins έφτασε μια ανάσα από την νίκη με δεύτερο Pedigree, αλλά η παρέμβαση του Chris Jericho του χάλασε τα σχέδια καθώς του απέσπασε τη προσοχή για να ακολουθήσει το Pop-Up Powerbomb του KO για την νίκη.



Αποτελέσματα Clash of Champions 2016:

- Η Nia Jax νίκησε την Alicia Fox
- Ο Chris Jericho επικράτησε του Sami Zayn
- Ο T.J. Perkins επικράτησε του Brian Kendrick
- Το «Cesaro vs. Sheamus» έληξε με No Contest
- Οι New Day κέρδισαν τους Gallows & Anderson
- Η Charlotte νίκησε τις Sasha Banks και Bayley
- Ο Roman Reigns κέρδισε τον Rusev (νέος United States Champion)
- Ο Kevin Owens επικράτησε του Seth Rollins

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη