RAW 19/09/2016: Πετάει ο Rollins!


Σε αρκετά μέτριους ρυθμούς εξελίχθηκε το χθεσινό επεισόδιο του RAW, με τους περισσότερους οπαδούς να εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στο main event όπου είχαμε Steel Cage Match.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Το επεισόδιο άνοιξε από τους Mick Foley, Roman Reigns, και Stephanie McMahon, ο GM ανακοίνωσε πως ο Powerhouse θα έχει rematch με τον Kevin Owens στο main event, και συγκεκριμένα σε Steel Cage Match.


Seth Rollins vs. Rusev

Προετοιμασία πριν το Clash of Champions έκανε ο Seth Rollins κόντρα στον Rusev σε μια αναμέτρηση με πολύ δράση. Ωστόσο, το αποτέλεσμα έληξε με CountOut καθώς οι δύο Superstars οδηγήθηκαν στο ringside, και από εκεί στο entrance με τον Architect να επιχειρεί ένα Crossbody από το announce table.


Braun Strowman vs. Sin Cara

Για δεύτερη φορά που τέθηκαν αντιμέτωποι, δεν είδαμε κάτι το σπουδαιότερο από την καταστροφική κυριαρχία του Braun Strowman. Συγκεκριμένα ο New Face of Destruction διέλυσε τον Sin Cara με ένα δυνατό Slam.


Charlotte & Dana Brooke vs. Sasha Banks & Bayley

Το momentum για τον αγώνα του Clash of Champions πήραν αυτή την εβδομάδα οι Charlotte & Dana Brooke κόντρα στις Sasha Banks και Bayley. Η νίκη ήρθε από Big Boot της Women's Champion στην Bayley.


Bo Dallas vs. Gary Graham

Ακόμη μια νίκη έβαλε στο ιστορικό του ο Bo Dallas, αφού κέρδισε έναν τοπικό παλαιστή στο RAW μέσα σε έναν αρκετά σύντομο σε διάρκεια αγώνα.


Best of Seven Series Match
Cesaro vs. Sheamus

Αναστήθηκε... ο Cesaro στο Best of Seven Series! Συγκεκριμένα ο Ελβετός αντιμετώπισε νικηφόρα τον Sheamus παίρνοντας την σημαντική αυτή νίκη με Neutralizer. Πλέον το σκορ βρίσκεται στο 3-3 και οι δύο superstars αναμένεται να συγκρουστούν για την τελική μάχη στο Clash of Champions.


10-Man Tag Team Match
The New Day, Sami Zayn, Enzo Amore & Big Cass vs. Chris Jericho, Gallows, Anderson & Shining Stars

Μεγάλη μάχη είδαμε επίσης στο 10-Man Tag Team Match από το οποίο η ομάδα των Big E, Kofi Kingston, Sami Zayn, Enzo Amore, και Big Cass κατάφερε να φύγει νικήτρια χάρις το Bada Boom Shakalaka του Amore στον Primo.


No. 1 Contender Match για το Cruiserweight Championship
Brian Kendrick vs. Gran Metalik vs. Cedric Alexander vs. Rich Swann

Μεγάλη εμφάνιση είδαμε από τους Cruiserweight Superstars στο χθεσινό επεισόδιο του RAW, με τους Kendrick, Metalik, Alexander, και Swann να αγωνίζονται για μια θέση στο Clash of Champions όπου ένας από αυτούς θα αντιμετωπίσει τον TJ Perkins για το Cruiserweight Championship. Ωστόσο, την νίκη κατάφερε να πάρει ο Brian Kendrick με Bully Choke στον Rich Swann.


Steel Cage Match
Kevin Owens vs. Roman Reigns

Στο main event της βραδιάς, ο Kevin Owens δεν κατάφερε σαν πρωταθλητής να κερδίσει τον Roman Reigns καθώς ο Powerhouse σκαρφάλωσε το κελί γρηγορότερα απ' ότι ο Prizefighter ο οποίος επέλεξε να βγει από την πόρτα. Η διαφορά τους ήταν λίγα δευτερόλεπτα μπροστά ο Reigns.


Ωστόσο, όταν η αναμέτρηση έληξε ο νικητής δέχτηκε την επίθεση των Owens & Rusev με αποτέλεσμα να εμφανίζεται από το πουθενά ο Seth Rollins και να χτυπάει με ένα απίθανο Crossbody από τη κορυφή του κελιού τους WWE Universal Champion και United States Champion. Έπειτα οι κάμερες έκλεισαν.


Αποτελέσματα RAW 19/09/2016:
Το «Seth Rollins vs. Rusev» έληξε με CountOut
O Braun Strowman επικράτησε του Sin Cara
Οι Charlotte & Dana Brooke νίκησαν τις Sasha Banks & Bayley
O Bo Dallas νίκησε τον Gary Graham
O Cesaro κέρδισε τον Sheamus
Οι New Day, Sami Zayn, Amore & Cass κέρδισαν τους Chris Jericho, Gallows, Anderson & Shining Stars
Ο Brian Kendrick επικράτησε των Gran Metalik, Cedric Alexander. και Rich Swann
Ο Roman Reigns νίκησε τον Kevin Owens


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη