RAW 26/09/2016: Η μάχη των καλύτερων φίλων!


Χωρίς νέους διεκδικητές ολοκληρώθηκε το πρώτο επεισόδιο του RAW μετά το Clash of Champions, ωστόσο στο main event είδαμε τους Jeri-KO να αντιμετωπίζουν τους Amore & Cass.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com)

United States Championship Match
Roman Reigns (c) vs. Rusev

Επαναληπτικό αγώνα για το US Title εξασφάλισε ο Rusev στην έναρξη του χθεσινού επεισοδίου, όπου αντιμετώπισε τον νέο πρωταθλητή, Roman Reigns. Η αναμέτρηση εξελισσόταν σε κανονικούς ρυθμούς μέχρι που οι δύο παλαιστές οδηγήθηκαν έξω από το ringside, έπειτα ο διαιτητής αναγκάστηκε να λήξει τον αγώνα με Double Count-Out.


Αφού ο αγώνας έληξε, ο Βούλγαρος επιχείρησε με μια καρέκλα να χτυπήσει τον Big Dog, αλλά ο United States Champion είπε την τελευταία κουβέντα σερβίροντας του ένα δυνατό Spear.

RAW Tag Team Championship Match
The New Day (c) vs. Gallows & Anderson

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου... 401+ και συνεχίζουν...
Όπως λοιπόν καταλάβατε, είδαμε επαναληπτικό αγώνα για τα RAW Tag Team Championships χθες βράδυ, αλλά οι τίτλοι χέρια δεν άλλαξαν. Αρχικά την νίκη στην ομάδα έδωσε ο Kofi Kingston χτυπώντας με Trouble In Paradise τον Anderson, σε ένα αιματηρό ματς.


Bayley vs. Anna Fields

Μπορεί η Bayley να μην κέρδισε το Women's Championship στο Clash of Champions, αλλά το WWE την βάζει και πάλι στον σωστό δρόμο για να φτάσει στην επιτυχία. Συγκεκριμένα αυτή την εβδομάδα αγωνίστηκε κόντρα στην Anna Fields και μάλιστα την κέρδισε με Bayley-To-Belly Suplex.


Cedric Alexander & Rich Swann vs. Lince Dorado & Drew Gulak

Η μάχη της Cruiserweight Division συνεχίζει να ανεβάζει ρυθμούς, καθώς στο χθεσινό επεισόδιο του RAW οι Cedric Alexander και Rich Swann εξασφάλισαν μια σημαντική νίκη απέναντι στους Dorado & Gulak. Το θετικό αποτέλεσμα ήρθε από ένα έξυπνο Roll-Up του Swann.


Cesaro & Sheamus vs. Nick Cutler & Willis Williams

Μιας και το Best of Seven Series Match έληξε ισόπαλο, ο Mick Foley αναγκάστηκε να σχεδιάσει μια νέα στρατηγική που θα δώσει Title Shot στους Cesaro και Sheamus οι οποίοι περιμένουν στη γραμμή την σειρά τους.


Ο General Manager του RAW ανακοίνωσε στους Ευρωπαίους παλαιστές ότι εάν θέλουν όντως ένα Title Shot, τότε θα πρέπει να συνεργαστούν για να στεφθούν RAW Tag Team Champions. Ωστόσο, σε έναν σύντομο αγώνα οι Cesaro και Sheamus επικράτησαν απέναντι σε δύο τοπικούς παλαιστές, χάρις τα Brogue Kicks του Ιρλανδού.

Sasha Banks & Charlotte - Segment

Επαναληπτικό αγώνα για το RAW Women's Championship εξασφάλισε και η Sasha Banks, αλλά για την επόμενη εβδομάδα καθώς η Charlotte φάνηκε αρνητική στο να βάλει τον τίτλο της υπό διεκδίκηση στην πολιτεία του Σινσινάτι, Οχάιο. Έτσι, η Legit Boss έδωσε την τελική απάντηση χαστουκίζοντας την πρωταθλήτρια.


T.J. Perkins vs. Tony Nese

Συνεχίζει την ασταμάτητη πορεία ο Cruiserweight Champion, T.J. Perkins καθώς μετά το χθεσινό retain κόντρα στον Brian Kendrick, αγωνίστηκε και με τον Tony Nese τον οποίο κέρδισε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία με Kneebar.


The Highlight Reel with Chris Jericho
Special Guest: Kevin Owens

Το «μεγαλύτερο» Highlight Reel στην ιστορία (όπως το χαρακτήρισαν) επιχείρησε να "χαλάσει" ο τραυματισμένος Seth Rollins, όταν άκουσε τα προκλητικά σχόλια του Kevin Owens εις βάρος του. Ωστόσο για καλή τους τύχη, οι security δεν επέτρεψαν να περάσει στο ringside ο Architect καθώς τον απομάκρυναν από την αρένα.


Όμως, οι Chris Jericho και Kevin Owens τα βρήκαν σκούρα από τους... Enzo Amore και Big Cass, καθώς τους σταμάτησαν κατά τη διάρκεια του Talk Show για να τους προκαλέσουν σε αγώνα, αφού ακολούθησε ένα όμορφο promo απ' τις δύο πλευρές.

Kevin Owens & Chris Jericho vs. Enzo Amore & Big Cass

Στο main event της βραδιάς, οι Owens, Y2J, Amore, και Cass, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να μας ψυχαγωγήσουν πριν οι κάμερες κλείσουν. Ωστόσο η νικήτρια ομάδα ήταν αυτή των Jeri-KO με τον WWE Universal Champion να χτυπάει με Powerbomb τον Enzo Amore για το τελικό αποτέλεσμα.



Αποτελέσματα RAW 26/09/2016:

- Ο Roman Reigns κέρδισε τον Rusev (παρέμεινε US Champion)
- Οι New Day κέρδισαν τους Gallows & Anderson (παρέμειναν RAW Tag Team Champions)
- Η Bayley νίκησε την Anna Fields
- Οι Cedric Alexander & Rich Swann νίκησαν τους Lince Dorado & Drew Gulak
- Οι Cesaro & Sheamus επικράτησαν των Nick Cutler & Willis Williams
- Ο T.J. Perkins επικράτησε του Tony Nese
- Οι Kevin Owens & Chris Jericho κέρδισαν τους Enzo Amore & Big Cass

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη