HELL IN A CELL 2016: Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ!


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Hell In A Cell 2016, στο οποίο οι Charlotte Flair & Sasha Banks έγραψαν ιστορία δίνοντας έναν απίστευτο αγώνα μέσα στο κελί στο main event του επεισοδίου.

Kickoff Match
Cedric Alexander, Lince Dorado & Sin Cara vs. Tony Nese, Drew Gulak & Ariya Daivari

Στον πρώτο αγώνα του Kickoff αγωνίστηκαν οι Superstars της Cruiserweight Division σε ένα σύντομο ομαδικό αγώνα κάτω του μετρίου, ωστόσο νικητές έφυγαν οι Alexander, Dorado, και Cara, χάρις το Lumbar Check του Cedric.


Hell In A Cell Match για το United States Championship
Roman Reigns (c) vs. Rusev

Φεύγοντας από το Kickoff, στην έναρξη του επεισοδίου είδαμε την πρώτη Hell In A Cell αναμέτρηση μεταξύ Rusev - Roman Reigns. Ωστόσο ο Βούλγαρος έδωσε την καλύτερό του εαυτό προσπαθώντας να αναγκάσει τον US Champion να παραιτηθεί χρησιμοποιώντας το Accolade επάνω στα ατσάλινα σκαλιά, έχοντας μια χοντρή αλυσίδα στο χέρια του. Παρ' όλα αυτά ο Big Dog κατάφερε να φύγει νικητής, αφού χτύπησε με Samoan Drop τον Reigns και έπειτα τον χτύπησε με ένα δυνατό Spear για να παραμείνει United States Champion.


Bayley vs. Dana Brooke

Σε ένα σχετικά σύντομο Women's Match, η Bayley επικράτησε της Dana Brooke χάρις το Bayley-To-Belly.


Luke Gallows & Karl Anderson vs. Enzo Amore & Big Cass

Πρώτοι εμφανίστηκαν οι Enzo Amore και Big Cass κάνοντας το γνωστό τους promo προκαλώντας μάλιστα τους αντιπάλους τους. Τελικά, οι Gallows & Anderson εμφανίστηκαν για να ξεκινήσει το ματς, στα του αγώνα... η ομάδα των Cass & Amore δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα διότι οι heels έκλεψαν την νίκη χάρις το Magic Killer.


Hell In A Cell Match για το WWE Universal Championship
Kevin Owens (c) vs. Seth Rollins

Ένας από τους καλύτερους αγώνες της βραδιάς, ήταν αυτός για το WWE Universal Title το οποίο εξελίχθηκε σε ακραίους και επικίνδυνους ρυθμούς καθώς είδαμε από Powerbomb επάνω σε 2 τραπέζια, έως και Powerbomb ανάμεσα σε 2 καρέκλες.


Αξιοσημείωτες είναι και οι προσπάθειες του Seth Rollins, χτυπώντας τον Prizefighter με Frog Splash. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να παραλείψουμε την παρέμβαση του Chris Jericho στην αναμέτρηση, ο οποίος εμφανίστηκε για να βοηθήσει τον αγαπημένο του φίλο να πάρει την νίκη και να παραμείνει WWE Universal Champion.


WWE Cruiserweight Championship Match
T.J. Perkins (c) vs. Brian Kendrick

Επιτέλους! Μέσα σε όλα είδαμε και την αναμέτρηση των δύο Cruiserweights για το Championship της κατηγορίας τους. Στον αγώνα, ο Brian Kendrick έπαιξε "βρώμικα" παιχνίδια με τον T.J. Perkins για να κλέψει την νίκη με Captain’s Hook.


RAW Tag Team Championship Match
The New Day (c) vs. Cesaro & Sheamus

Μεγάλη ευκαιρία είχαν οι Cesaro και Sheamus φτάνοντας κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά με διαφορετικό τρόπο. Συγκεκριμένα, οι Ευρωπαίοι κέρδισαν τον αγώνα με Disqualification καθώς ο Celtic Warrior χτύπησε τον Big E με το τρομπόνι υπό το βλέμμα του διαιτητή, έτσι έγινε το μπέρδεμα με τον referee να δίνει την νίκη με DQ στους Cesaro & Sheamus, γι' αυτό οι New Day παρέμειναν ομαδικοί πρωταθλητές.


Hell In A Cell Match για το RAW Women's Championship
Sasha Banks (c) vs. Charlotte Flair

Το WWE μας έκανε χαρούμενους βάζοντας στο main event του PPV τις Sasha Banks και Charlotte Flair αντιμέτωπες, μέσα στο Devil's Playground. Τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ για την Legit Boss καθώς δέχτηκε Powerbomb επάνω στο τραπέζι των σχολιαστών, στην έναρξη του αγώνα.


Τελικά, σε μια αρκετά εξελίσιμη αναμέτρηση που χρησιμοποιήθηκε έντονα η χρήση των καρεκλών και των τραπεζιών, η Charlotte Flair επικράτησε της Sasha Banks με Natural Selection για να στεφθεί για 3η φορά πρωταθλήτρια στην ιστορία του WWE.


Αποτελέσματα Hell In A Cell 2016:

- Οι Cedric Alexander, Lince Dorado & Sin Cara νίκησαν τους Tony Nese, Drew Gulak & Ariya Daivari
- Ο Roman Reigns κέρδισε τον Rusev (παρέμεινε United States Champion)
- Η Bayley επικράτησε της Dana Brooke
- Οι Gallows & Anderson υπερίσχυσαν των Enzo Amore & Big Cass
- Ο Kevin Owens νίκησε τον Seth Rollins (παρέμεινε WWE Universal Champion)
- Ο Brian Kendrick κέρδισε τον T.J Perkins (νέος Cruiserweight Champion)
- Οι Cesaro & Sheamus επικράτησαν των The New Day
- Η Charlotte Flair υπερίσχυσε της Sasha Banks (νέα RAW Women's Champion)

Δείτε όλο το PPV παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη