RAW 17/10/2016: "Brock Lesnar You're Last!".


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Monday Night Raw που διεξήχθη στο Denver! Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Το επεισόδιο άνοιξε με τους Chris Jericho και τον WWE Universal Champion, Kevin Owens να εισέρχονται στο ring. Μετά από ένα promo αναφερόμενοι στον Mick Foley και τον Seth Rollins. Πιο συγκεκριμένα ο KO είπε πως θα στείλει τον Rollins σε σύνταξη. Αργότερα o Architect έκανε την εμφάνιση του, λέγοντας υποτιμητικά σχόλια και για τον ΚΟ και για τον Y2J. Μετά το τέλος του promo ορίστηκε ματς μεταξύ του Chris Jericho και του Seth Rollins.


Seth Rollins vs. Chris Jericho

Αφού λοιπόν ολοκληρώθηκε το εναρκτήριο promo, ο Jericho και ο Rollins βρέθηκαν και πάλι αντιμέτωποι. Ο Jericho παρόλο τις όποιες προσπάθειες βοήθειας που προσπάθησε να επιχειρήσει ο KO που βρισκόταν στο ringside, ο Man κατάφερε και κέρδισε για δεύτερη σερί φορά τον Y2J.


Titus O'Neil & The Shining Stars vs. Mark Henry & The Golden Truth

Η επαναφορά του Mark Henry στην TV συνοδεύτηκε και με μία νίκη, καθώς έδωσε την μεγάλη νίκη στην ομάδα του με World Strongest Slam! 


Big E vs. Sheamus

Δύο εβδομάδες πριν βρεθούν αντιμέτωποι μαζί με τους υπόλοιπους teamates τους, οι Big E και Sheamus πάλεψαν για την ροή του κόκκινου σόου. Το ματς ήταν ενδιαφέρον αν σκεφτεί κανείς ότι οι φυσικές καταστάσεις των δύο superstars είναι σχετικά παρόμοιες. Η νίκη ήρθε για τον Big E καθώς ο Sheamus δεν ήταν συγκεντρωμένος στο ματς αλλά στην συμπεριφορά και τις ενέργειες του παρτενέρ του, Cesaro, στο ringside.


Neville vs. Bo Dallas

Ο Bo Dallas συνεχίζει ακάθεκτος να παίρνει νίκες. Θα λέγαμε πως είναι ίσως η πρώτη καλή νίκη (δηλαδή με καλό αντίπαλο), χωρίς ο αντίπαλος του να είναι local wrestler! Μετά το τέλος του αγώνα, ο Bo Dallas επιτέθηκε στον συνεργάτη του, Curtis Axel.


Bayley vs. Dana Brooke

Μετά την επίθεση της Dana Brooke στην Bayley στο προηγούμενο Raw, οι δύο divas βρέθηκαν αντιμέτωπες για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Μεγάλη νίκη πέτυχε η Dana Brooke καθώς επικράτησε επί της Bayley. Το ματς ήταν αρκετά καλό και μετά το τέλος του, η Bayley αποχώρησε με ενοχλήσεις στον ώμο.


Braun Strowman vs. The Mile-High Trio

Μετά το τέλος του 2 vs. 1 Handicap Match, ο Strowman ζήτησε από τον Mick Foley πιο δυνατούς αντιπάλους. Τι πήρε; 3 vs. 1 Match με τρεις σχετικά αδύναμους wrestlers. Η νίκη ήρθε και πάλι πανεύκολα για τον Braun Strowman. Μετά το τέλος του αγώνα, εμφανίστηκε ο Sami Zayn όπου κοίταξε κατάματα τον Strowman στα ίσα. To πρώην μέλος της Wyatt Family έσπρωξε μακριά τον Sami. Πιθανών να έχουμε αναμέτρηση μεταξύ αυτών στο μέλλον...


Ο Rusev και η Lana παρουσιάζουν την οικογένεια του Βούλγαρου

Ο Rusev καθώς μας έκανε μια ξενάγηση στο οικογενειακό του δέντρο (!) θύμωσε καθώς την εμφάνιση του έκανε ο USA Champion, Roman Reigns. O Big Dog είπε πως όταν τελειώσει μια και καλή με τον Rusev στο Hell In A Cell, ο Βούλγαρος θα πρέπει να καλέσει το 911 (ο αριθμός της αστυνομίας στις ΗΠΑ). Αυτό εξόργισε και τον Rusev αλλά και την Lana η οποία χαστούκισε τον Champ και στην συνέχεια ο Reigns κακοποιήθηκε άσχημα από τον Challenger.


Big Cass vs. Karl Anderson

Όπως στην περίπτωση των Bayley-Brooke έτσι και σε τούτη την περίπτωση είχαμε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Θυμίζουμε πως οι Andreson και Gallows επιτέθηκαν άνανδρα στους Amore και Cass στο προηγούμενο Monday Night RAW. Ωστόσο η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, καθώς ο Cass πήρε την νίκη από τον Anderson.


Brian Kendrick, Tony Nese & Drew Gulak vs. T.J. Perkins, Cedric Alexander & Rich Swann

Ένας αγώνας τυπικός στα πλαίσια του Cruiserweight, οι Kendrick, Nese και Gulak επικράτησαν των Perkins, Alexander και Swann. Παρατήρηση: ο κόσμος αδιαφόρησε γι' αυτόν τον αγώνα καθώς απλά περίμενε να τελειώσει για το μεγάλο comeback που ακολουθεί!


O Goldberg απαντάει στην πρόκληση του Paul Heyman

12 χρόνια ήταν αρκετά. Ο Bill Goldberg επέστρεψε στο ρινγκ και συγκεκριμένα στο RAW για να απαντήσει στην πρόκληση του Heyman για ματς με τον Brock Lesnar. Η αντίδραση του κοινού όπως αναμένονταν ήταν άκρως θετική και υποδέχτηκε τον Goldberg με επευφημίες και το χαρακτηριστικό ρυθμικό τρόπο το "GOLDBERG, GOLDBERG.." και τα "THIS IS AWESOME". Η συγκίνηση του, ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του (μεταξύ μας, και στα δικά μας). Ο Goldberg είπε πως αρχικά σκεφτόταν μόνο να συμμετάσχει σαν promoter του WWE 2K17. Αλλά αργότερα σκέφτηκε πως ίσως έχει ένα τελευταίo kickass να κάνει! Το μόνο που έμενε να μάθουμε ήταν αν ο Goldberg θα αποδεχτεί την πρόταση του Paul Heyman.

"So Brock Lesnar, not only this does mean thar you're next. But most importanlly it means, Brock Lesnar, YOU'RE LAST..."

Η απάντηση του Goldberg ήταν θετική. H απάντηση του είναι ναι...


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Χρήστος Δήμου
Νεότερη Παλαιότερη