SMACKDOWN 11/10/2016: Υπό εξαφάνιση ο Kane!


Μεγάλα γεγονότα συνέβησαν στο μπλε σόου της εβδομάδας, αφού οι Luke Harper και Bray Wyatt επανενώθηκαν στο αγωνιστικό κομμάτι για να κερδίσουν τους Kane και Randy Orton, ενώ προηγουμένως ο James Ellsworth κέρδισε τον WWE World Champion, AJ Styles σε αναμέτρηση Non-Title.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Dolph Ziggler vs. Spirit Squad

Το επεισόδιο άνοιξε κατευθείαν από τον Dolph Ziggler, ο νέος πρωταθλητής γνώρισε την αποθέωση του κοινού αλλά όλα κράτησαν μέχρι που εμφανίστηκε ο Miz για να τον γελοιοποιήσει μπροστά στο WWE Universe. Έπειτα εμφανίστηκαν οι Spirit Squad για να αντιμετωπίσουν τον IC Champion.


Ωστόσο, ο Dolph Ziggler δίχως δυσκολία κέρδισε τους Kenny & Mikey σ' ένα 2-on-1 Handicap Match με Superkick στον Kenny. Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την αναμέτρηση οι ηττημένοι μαζί με τον A-Lister επιχείρησαν να επιτεθούν στον νικητή, αλλά εμφανίστηκαν οι Rhyno & Heath Slater για να τον σώσουν.


Naomi vs. Carmella

Στον γυναικείο αγώνα της βραδιάς, η Naomi πήρε μια μεγάλη νίκη απέναντι στην φορμαρισμένη Carmella, έχοντας την βοήθεια της Nikki Bella η οποία εμφανίστηκε στο ringside για να αποσπάσει την προσοχή της αντίπαλης της για το No Mercy.


Jimmy Uso vs. Chad Gable

Σε μη-ομαδικό αγώνα, ο Jimmy Uso πήρε το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Chad Gable των American Alpha με βρώμικο τρόπο, αφού το "χεράκι" του έβαλε και ο Jey βοηθώντας τον αδελφό του κατά την στιγμή του pinfall.


AJ Styles vs. James Ellsworth
Special Guest Referee: Dean Ambrose

Οι AJ Styles, James Ellsworth, και Dean Ambrose μας πρόσφεραν άφθονο γέλιο στο μπλε σόου, καθώς ο General Manager του σόου, Daniel Bryan, ανακοίνωσε μια "μεγάλη" αναμέτρηση ανάμεσα στους James και AJ με τον Ambrose σε ρόλο διαιτητή.


Ο WWE World Champion χτύπησε με Styles Clash και Calf Crusher τον αντίπαλό του, αλλά ο Lunatic Fringe ήταν αυτός που δεν του επέτρεπε να πάρει την νίκη. Τελικά, ο διαιτητής πέρασε μέσα από δύο Dirty Deeds τον Styles για να τοποθετήσει το ταλαιπωρημένο σώμα του Ellsworth επάνω του και να πάρει μια... σοκαριστική νίκη.


Kane & Randy Orton vs. Bray Wyatt & Luke Harper

Με όμορφο τρόπο έκλεισε το εβδομαδιαίο επεισόδιο του SmackDown Live, καθώς οι Randy Orton και Demon Kane ένωσαν τις δυνάμεις τους για να αντισταθούν στο εμπόδιο των Luke Harper και Bray Wyatt. Νικητές έφυγαν οι heels καθώς στο τελείωμα τα φώτα έσβησαν και στη θέση του Kane εμφανίστηκε ο Harper, έπειτα ο Apex Predator δέχτηκε το Sister Abigail του Eater of the Worlds για την ήττα.



Αποτελέσματα SmackDown Live 11/10/2016:

- Ο Dolph Ziggler επικράτησε των Spirit Squad
- Η Naomi νίκησε την Carmella
- Ο Jimmy Uso επιβλήθηκε του Chad Gable
- Ο James Ellsworth κέρδισε τον AJ Styles
- Οι Bray Wyatt & Luke Harper κέρδισαν τους Kane & Randy Orton

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη