RAW 28/11/2016: The Nature... Boss!


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμη Monday Night RAW που διεξήχθη στο Charlotte της Νέας Υόρκης.

Το επεισόδιο άνοιξε με το "The Highlight Reel" του Chris Jericho με guest για δεύτερη σερί εβδομάδα, τον καλύτερο του φίλο και WWE Universal Champion Kevin Owens. Στο promo τους αρχικά, οι 2 superstars μίλησαν υποτιμητικά για τις ΗΠΑ, ξεσηκώνοντας αρνητικά το κοινό. Στην συνέχεια ο Owens ευχαρίστησε τον Y2J για ότι του έχει προσφέρει.Το promo συνεχίστηκε αναλύοντας το ματς της προηγούμενης εβδομάδας μεταξύ του Kevin Owens και του Seth Rollins μέχρι που τους διέκοψε ο Roman Reigns.

Ο Roman Reigns είπε στον Kevin πως αν δεν ήταν ο Y2J την προηγούμενη εβδομάδα, το Universal Championship θα άλλαζε ιδιοκτήτη. Και το παράξενο έγινε, μόλις ο Chris Jericho πήγε να γράψει τον Reigns στην λίστα του, ο Kevin Owens του είπε να το βουλώσει! Στην συνέχεια ο The Guy ζήτησε ματς από τον Kevin Owens την ίδια βραδιά: σε περίπτωση που ο Kevin Owens έχανε, ο Roman Reigns θα τον αντιμετώπιζε στο Roadblock για το Universal Championship.


Braun Strowman vs. R-Truth 

Και ξεκινάμε! Το πρώτο ματς της βραδιάς είχε θα λέγαμε..τυπικό χαρακτήρα καθώς τα μεγέθη των 2 παλαιστών ήταν τεράστια. Ο Braun Strowman πήρε την νίκη απέναντι στον φιλόδοξο R-Truth. Ωστόσο η δράση ουσιαστικά άρχισε μετά την λήξη της αναμέτρησης.
    

Μετά το τέλος του ματς, ο Goldust επιτέθηκε στον νικητή. Ο Strowman απέκρουσε την επίθεση και τότε ο Sami Zayn επενέβη..ανεπιτυχώς! Ο Strowman για δεύτερη φορά έβγαλε σχεδόν Knock Out τον Καναδό. Το επεισόδιο έλαβε τέλος με την επέμβαση του Mick Foley και μιας ομάδας διαιτητών!
 Ακολούθησε διάλογος μεταξύ των Mick Foley και Sami Zayn. O GM του Raw είπε πως το ματς με τον Strowman ήτανε ένα είδος τιμωρίας, επειδή ο Zayn απέτυχε να φέρει το IC Championship στο Raw. Με την σειρά του, ο Sami χαρακτήρισε τον GM of Raw, υποκριτή και εμπόδιο στην πορεία του.


Cedric Alexander vs. Tony Nese

Πηγαίνουμε στο Cruiserweight Division. Η επιστροφή του Cedric Alexander στην γενέτειρα του, δεν συνοδεύτηκε με νίκη. Η "κατάρα" των γενετειρών συνεχίστηκε καθώς ο Nese κέρδισε τον Alexander μέσα στο Charlotte!


Η επίθεση του Seth Rollins στον Chris Jericho

Στα backstage νωρίτερα, ο Chris Jericho έβαλε τέλος στην φιλία του με τον Kevin Owens μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά του 2ου. Ο Y2J απογοητευμένος, αποχώρησε από το κτήριο και κατευθήνθηκε προς την λιμουζίνα του. Εκεί όμως τον περίμενε ο Seth Rollins όπου του επιτέθηκε παίρνοντας εκδίκηση για τα γεγονότα του προηγούμενου Monday Night Raw. Ο Architect αποτελείωσε τον Jericho με ένα Pedigree στην κορυφή ενός αυτοκινήτου.


Charlotte Flair (c) vs. Sasha Banks (για το RAW Women's Championship)

Φτάνουμε στον πολυαναμενώμενο αγώνα για το πρωτάθλημα γυναικών όπου η Charlotte αντιμετώπισε στην γενέτειρα της και αυτή, την Sasha Banks. Ο αγώνας ήταν πολλά υποσχόμενος, ωστόσο έληξε με double count-out, καθώς καμία από τις δύο Divas δεν κατάφερε να μπει στο ρινγκ σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον GM of Raw, Mick Foley ο οποίος έδωσε εντολή επανέναρξης του ματς αλλά στο τέλος του επεισοδίου! Η μόνη αλλαγή ήτανε πως το ματς θα ήτανε Falls Count Anywhere match προς αποφυγήν του περιστατικού!



Enzo Amore vs. Rusev

Η παρεξήγηση δεν λύθηκε, κόντρα δεν έληξε και οι αγώνες συνεχίζονται. Αυτή την φορά ο Rusev δεν κρατήθηκε και χτύπησε χαμηλά στην....πέτρα του σκανδάλου του Enzo Amore λήγοντας ο αγώνας υπέρ του Amore με DQ. Ο Enzo ακόμα πληρώνει το τίμημα της φάρσας του Big Cass.


Rich Swann vs. Noam Dar

Υπό το βλέμμα του Cruiserweight champion Brian Kendrick, o Rich Swann πήρε την νίκη απέναντι στον Noam Dar δείχνοντας πως δεν είναι τυχαία ο No1 Contender για το Cruiserweight Championship.


Roman Reigns vs. Kevin Owens (No #1 Contender για το WWE Universal Championship)

Με τον Chris Jericho να μην είναι στο πλευρό του αυτή την φορά, ο Kevin Owens τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Roman Reigns. Το ματς ήτανε πολύ ενδιαφέρον και όμορφο, με τελικό νικητή τον Roman Reigns. Η νίκη για τον KO ήρθε με ένα δυνατό spear! Ο Kevin Owens έχει την ευκαιρία να πάρει την εκδίκηση σου σε 3 εβδομάδες στο Roadblock!


Η σημαντική ανακοίνωση του Paul Heyman

Στην πρώτη εμφάνιση του μετά το Survivor Series, ο Paul Heyman με βαθιά απογοήτευση στο πρόσωπο του έκανε μια ανακοίνωση-αποκάλυψη: αφού παραδέχτηκε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για το στραπάτσο του Brock Lesnar απέναντι στον Goldberg, o Beast θα συμμετάσχει στο Royal Rumble του 2017. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά "....29 losers and 1 victim. And that's victim name is...Goldberg".


The New Day (c) vs. Luke Gallows & Karl Anderson (για το RAW Tag Team Championship)

Για άλλη μια εβδομάδα, οι New Day κλήθηκαν να υπερασπιστούν τους τίτλους τους απέναντι σε...παλιούς γνώριμους τους. Οι Gallows και Anderson βρέθηκαν ίσως πιο κοντά από ποτέ στο να κατακτήσουν τον πολυπόθητο τίτλο, ωστόσο ο Xavier Woods είχε άλλη άποψη! Για ακόμη μια φορά, η υπεράσπιση των τίτλων για τους New Day ήτανε επιτυχής!


Charlotte Flair (c) vs. Sasha Banks (Falls Count Anywhere για το RAW Women's Championship)

Και φτάνουμε στο main event που ναι το ξαναείδαμε και πριν. Η Charlotte κλήθηκε θα υπερασπιστεί τον τίτλο της για δεύτερη φορά μέσα σε μια ημέρα! Η πρώτη ήτανε επιτυχής. Ωστόσο δεν θα λέγαμε το ίδιο και για την δεύτερη φορά, καθώς η Sasha Banks ήτανε η νικήτρια στο Falls Count Anywhere για το WWE Raw Women's Championship και στέφθηκε για 3η φορά WWE Raw Women's Champion μετά από ένα ματς....ΜΑΤΣΑΡΑ! Η νίκη ήρθε για την Banks μετά από Banks Statement πάνω σε σιδερένιες χειρολαβές μέσα στο WWE Universe!


Το πιο αξιοσημείωτο περιστατικό της βραδιάς ήτανε η είσοδος του Ric Flair στο ρινγκ. Η κίνηση που μας έκανε να απορίσουμε ήτανε πως ο Nature Boy όχι μόνο δεν έκανε κάποια κίνηση συμπαράστασης προς την κόρη του, Charlotte αλλά σήκωσε το χέρι της Sasha Banks ψηλά, υποδεικνύοντας τον σεβασμό του! Ποια θα είναι η αντίδραση της Charlotte;


Αποτελέσματα RAW 28/11/2016:
- O Braun Strowman νίκησε τον R-Truth
- O Tony Nese κέρδισε τον Cedric Alexander
- O αγώνας της Charlotte με την Sasha Banks έληξε Double Count-Out (Η Charlotte παρέμεινε πρωταθλήτρια)
- O Enzo Amore επικράτησε του Rusev με DQ
- O Rich Swann κέρδισε τον Noam Dar
- O Roman Reigns νίκησε τον Kevin Owens
- Οι New Day επικράτησαν των Gallows και Anderson (οι New Day παρέμειναν πρωταθλητές)
- Η Sasha Banks νίκησε την Charlotte (νέα RAW Women's Champion)

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Χρήστος Δήμου
Νεότερη Παλαιότερη