RAW 07/11/2016: Αδελφικό σφάλμα!


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεξαγωγή του Monday Night RAW που διεξήχθη στην Σκωτία. Ακολουθούν τα αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Το επεισόδιο άνοιξε με την Stephanie McMahon να μην κρατάει άλλο σε αγωνία superstars και WWE Universe ανακοινώνοντας το τελευταίο μέλος της ομάδας RAW για το Survivor Series. Ο πέμπτος superstar της ομάδας RAW ήταν ο Seth Rollins απόφαση που έφερε άκρως αντίθετους τους Jeri-KO. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να επηρέασε και τόσο την Stephanie. Αντιθέτως, μόλις τελείωσε το promo, οι παρεβρισκόμενοι συνεπλάκησαν μεταξύ τους. Έτσι, η Commissioner τους έδωσε την ευκαιρία να λύσουν τις διαφορές τους σε ένα ματς την ίδια βραδιά. Main Event λοιπόν της βραδιάς, Seth Rollins vs. Braun Strowman vs. Roman Reigns vs. Chris Jericho vs. Kevin Owens.


Rich Swan & Sin Cara vs. Noam Dar & Bryan Kendrick

Ασυνήθιστα θα λέγαμε, το ματς που άνοιξε τον δρόμο των matches ήταν για το Cruiserweight Division. Το ματς είχε αρκετές καλές στιγμές, με τους superstars να προσφέρουν θέαμα. Ωστόσο ο Cruiserweight Champion, Bryan Kendrick και ο teammate του, δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη. Νικητές οι Swan & Cara. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Kendrick κατηγόρησε τον Dar καθιστώντας τον υπεύθυνο για την ήττα τους και στο τέλος τον χτύπησε.


Luke Gallows & Karl Anderson vs. The New Day

Συνεχίζοντας, εμφανίζονται στο ring (μέσα σε αποθέωση) οι ομάδες: Enzo Amore & Big Cass, Golden Truth, Karl Anderson & Luke Gallows, Sheamus & Cesaro. Μετά από ένα σύντομο promo, εμφανίζονται και οι RAW Tag Team Champions, New Day μεταμφιεσμένοι ως William Wallace. Το promo που ακολούθησε, έφερε το ακόλουθο ματς όπου οι New Day (ξανά) αντιμετώπισαν τους Gallows & Anderson.


Αυτή την φορά, οι πρωταθλητές στάθηκαν μόνο στα χιουμοριστικά τους promo καθώς στον αγώνα τους με τους Gallows & Anderson δεν βρέθηκαν σε φόρμα και η ήττα τους ήταν σύντομη. Οι Gallows και Anderson πήραν την νίκη με την συνδυαστική τους κίνηση Magic Killer.


The Shining Stars vs. The Golden Truth (η νικήτρια ομάδα, συντάσσεται στην ομάδα RAW στο SS)

Είδαμε λοιπόν το 5ο μέλος της ομάδας RAW, ας δούμε τώρα ποια θα είναι η 5η ομάδα που θα συμμετάσχει στο Survivor Series μαζί με την κόκκινη ομάδα. Οι νικητές ήταν οι Primo & Epico παίρνοντας την νίκη (όχι καθαρή νίκη) και έτσι προκρίθηκαν στην ομάδα του RAW.


Η Women's Team RAW συμπληρώνεται και + Bayley & Alicia Fox & Sasha Banks vs. Charlotte Flair (c) & Nia Jax & Dana Brooke

O Michael Cole, μας παρουσίασε τις Divas που ήδη ξέραμε πως βρισκόταν στην ομάδα του RAW, Charlotte Flair και Nia Jax. Ωστόσο μας παρουσίασε και τις νέες οι οποίες είναι οι Alicia Fox, Bayley μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού. Να πούμε αρχικά πως η Charlotte παρουσίασε ως 5ο μέλος την Dana Brooke. Ωστόσο ο Michael Cole είχε άλλη άποψη και ανακοίνωσε πως το 5ο μέλος θα είναι η Sasha Banks. Μετά το τέλος του promo, ακολούθησε αγώνας.


Στα του αγώνα, όπως και οι άντρες, έτσι και οι γυναίκες, από σύμμαχοι γίνανε αντίπαλοι. Θα μπορούσαμε να πούμε πως οι "καλές" αντιμετώπισαν τις "κακές". Για την ιστορία, οι νικήτριες ήταν οι "καλές". Θα λέγαμε πως ήταν μεγάλη νίκη καθώς απέδειξαν πως είναι ικανές να φέρουν την νίκη του Survivor Series στο RAW. Η νίκη ήρθε με την αγαπημένη του κοινού Bayley, να εκτελεί το Belly To Bayley στην Charlotte Flair.


Sami Zayn vs. Rusev (ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον Dolph Ziggler για το IC Championship)

Ο αγαπημένος της Stephanie McMahon για το Open Challenge του Dolph Ziggler, Rusev αντιμετώπισε τον αγαπημένο του Mick Foley, Sami Zayn. Ο νικητής θα γινόταν No. #1 Contender για το Intercontinental Championship και θα αντιμετώπιζε τον Dolph Ziggler στο Survivor Series. Μετά απο έναν πολύ όμορφο αγώνα, ο Sami Zayn επικράτησε του Rusev και για πρώτη φορά θα βρεθεί αντιμέτωπος 1 με 1 για κάποιον τίτλο σε PPV.


Seth Rollins vs. Braun Strowman vs. Roman Reigns vs. Chris Jericho vs. Kevin Owens

Κλείνοντας φτάνουμε στο main event. Το ματς από τον τίτλο του και μόνο κινεί το ενδιαφέρον του κοινού. Και δικαιώθηκε. Ο αγώνας ήταν πολύ καλός, είχε near falls και γενικά ήταν καθαρό ματς wrestling.


Το τέλος του αγώνα ωστόσο, δεν το περίμενε κανένας. Νικητής ο Owens αλλά... Νωρίτερα, ο Roman Reigns εκτελεί τον Universal Champion με Superman Punch με τον Prizefighter να πέφτει Knock-Out. Όμως, ο Owens έπεσε πάνω στον ήδη "τελειωμένο" Chris Jericho κάνοντας του άθελα pinfall παίρνοντας την νίκη. Σας θυμίζει κάτι; Και εμάς!


Αποτελέσματα RAW 07/11/2016:

- Οι Rich Swann & Sin Cara επικράτησαν των Brian Kendrick & Noam Dar
- Οι Luke Gallows & Karl Anderson νίκησαν τους New Day
- Οι Shining Stars κέρδισαν τους The Golden Truth
- Οι Sasha Banks, Bayley και Alicia Fox νίκησαν τις Charlotte Flair, Nia Jax & Dana Brooke
- O Sami Zayn κέρδισε τον Rusev
- O Kevin Owens νίκησε τους Roman Reigns, Chris Jericho, Seth Rollins, και Braun Strowman

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Χρήστος Δήμου
Νεότερη Παλαιότερη