SMACKDOWN 01/11/2016: Άσε τον τρελό στην τρέλα του!


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο επεισόδιο του SmackDown Live για τον Νοέμβριο μήνα, χθες βράδυ στο Prudential Center του New Jersey. Ωστόσο είδαμε ανακοινώσεις ενόψει Survivor Series. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Στην έναρξη του σόου, εμφανίστηκε ο James Ellsworth απογοητευμένος για τις πράξεις του την περασμένη εβδομάδα, και κάλεσε στο ρινγκ τον Dean Ambrose για να του απολογηθεί. Έπειτα τους σταμάτησε ο AJ Styles για να ξεσπάσει λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ Lunatic Fringe - Phenomenal One. Όλα κράτησαν μέχρι που ο WWE World Champion τους επιτέθηκε.


No Disqualification Match
Randy Orton vs. Kane

Ο πρώτος αγώνας της βραδιάς, ήταν αυτός ανάμεσα στους Randy Orton & Kane, ο μάχη μεταξύ των δύο παλαιστών εξελισσόταν σε καλούς ρυθμούς μέχρι να εμφανιστούν οι Wyatt Family για να δώσουν ένα χέρι βοηθείας στον Viper να κερδίσει τον αγώνα με RKO.


Όταν το ματς έληξε, οι Luke Harper, Bray Wyatt, και Randy Orton, επιτέθηκαν στον Kane με Clothesline & Sister Abigail, και έπειτα πανηγύρισαν με τον δικό τους τρόπο. Όπως όλα δείχνουν ο Apex Predator αποτελεί και επίσημα νέο μέλος της Wyatt Family.


Alexa Bliss & Carmella vs. Becky Lynch & Nikki Bella

Στον ένα και μοναδικό γυναικείο αγώνα της βραδιάς, η Alexa Bliss ένωσε τις δυνάμεις της με την Carmella για να αντιμετωπίσουν τις Becky Lynch & Nikki Bella. Η συμπαίκτρια της Bliss, έδωσε ασίστ στην διεκδικήτρια χτυπώντας την SmackDown Women's Champion, Becky Lynch με DDT για την νίκη.


Όταν η αναμέτρηση έλαβε τέλος, οι νικήτριες αφέθηκαν σ' ένα καλοδουλεμένο promo προκαλώντας την Team RAW στο Survivor Series, με την Carmella να στέλνει ένα... δυνατό μήνυμα στην Charlotte Flair. Αναμένεται να έχουμε απάντηση από το κόκκινο brand. Από την άλλη πλευρά, η Alexa Bliss είναι αφοσιωμένη στο SD Women's Title Match κόντρα στην Lass Kicker.


American Alpha vs. The Spirit Squad

Σημαντική νίκη πέτυχαν η American Alpha αυτή την εβδομάδα στο SmackDown Live, κόντρα στους The Spirit Squad σε αγώνα με την νικήτρια ομάδα να παίρνει το πλεονέκτημα και να πηγαίνει στο Survivor Series κόντρα στην Team RAW. Η νίκη ήρθε από το Grand Amplitude του Chad Gable.


The MizTV
Special Guest: Daniel Bryan

Μέσα σε όλα, είδαμε και ένα Miz TV στο οποίο καλεσμένος ήταν ο Daniel Bryan. Ο General Manager του μπλε σόου ανακοίνωσε πως οι Randy Orton, Bray Wyatt, Dean Ambrose, Baron Corbin και AJ Styles θα αναλάβουν τα καθήκοντα του SmackDown Live στο Survivor Series χωρίς να υπολογίζει τον The Miz, ο οποίος εκνευρίστηκε και τα έβαλε μαζί του. Ωστόσο ο Bryan θύμωσε και γκρέμισε τις καρέκλες όπου καθόντουσαν, με αποτέλεσμα οι Miz & Maryse να αποχωρήσουν από το ρινγκ.


Intercontinental Championship Match
Dolph Ziggler (c) vs. Curt Hawkins

Υπό το βλέμμα του A-Lister, ο Dolph Ziggler προχώρησε σε ένα Open Challenge για το Intercontinental Championship. Στην πρόκληση απάντησε ο Curt Hawkins ο οποίος πραγματοποίησε το αγωνιστικό του ντεμπούτο, χάνοντας τον αγώνα μέσα σε... 8 δευτερόλεπτα.


The Usos vs. The Headbangers

Προβάδισμα για το Survivor Series πήραν και οι The Usos, οι οποίοι αυτή την εβδομάδα επικράτησαν με έξυπνο Roll-Up κόντρα στους The Headbangers. Δεύτερη σερί ήττα για τους Βετεράνους από την επιστροφή τους.


#1 Contender Match for the WWE World Championship
Dean Ambrose vs. AJ Styles

Στο main event, είδαμε τους Dean Ambrose και AJ Styles για άλλη μια φορά αντιμέτωπους, με stipulation του αγώνα σε περίπτωση που κερδίσει ο Lunatic Fringe τότε θα γίνει νούμερο #1 διεκδικητής του WWE World Title. Κατά την διάρκεια του αγώνα έκανε παρέμβαση ο James Ellsworth τον οποίο κυνήγησαν οι WWE Security.


Η εμφάνιση του Ellsworth εκνεύρισε τον Styles με αποτέλεσμα να κατεβαίνει στο ringside για να του επιτεθεί, όμως, όταν επέστρεψε στο ρινγκ τον περίμενε ο Ambrose χτυπώντας τον με Dirty Deeds για την νίκη. Πλέον ο Lunatic Fringe είναι ο #1 Contender για τον παγκόσμιο τίτλο.


Αποτελέσματα SmackDown Live 01/11/2016:

- Ο Randy Orton νίκησε τον Kane
- Οι Alexa Bliss & Carmella κέρδισαν τις Becky Lynch & Nikki Bella
- Οι American Alpha επικράτησαν των The Spirit Squad
- Ο Dolph Ziggler υπερίσχυσε του Curt Hawkins (παρέμεινε Intercontinental Champion)
- Οι The Usos νίκησαν τους The Headbangers
- Ο Dean Ambrose κέρδισε τον AJ Styles

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη