SMACKDOWN LIVE 15/11/2016: Μήνυμα από τον νεκρό!


Μεγάλο επεισόδιο πραγματοποιήθηκε πριν το Survivor Series 2016, στο SmackDown Live με την επιστροφή του Edge καθώς και του θρυλικού Undertaker να στέλνουν ένα ισχυρό μήνυμα στο αντίπαλο brand, το Monday Night RAW. Ακολουθεί το ρεπορτάζ.

Intercontinental Championship Match
Dolph Ziggler (c) vs. The Miz

Το επεισόδιο άνοιξε με τους Shane McMahon και Daniel Bryan να καλωσορίζουν το κοινό, και να παρουσιάζουν το special episode του SmackDown Live με τα περισσότερα βλέμματα να επικεντρώνονται στις επιστροφές των Edge και The Undertaker. Έπειτα προχωρήσαμε στην πρώτη αναμέτρηση της βραδιάς, η οποία ήταν για το Intercontinental Championship.


Όσο η αναμέτρηση εξελισσόταν... ο Sami Zayn έτρωγε τα νύχια του από την αγωνία. Για την ιστορία, ο τίτλος άλλαξε και επίσημα χέρια με τον The Miz να χρησιμοποιεί ένα έξυπνο Roll-Up χάρις τις παρεμβάσεις των The Spirit Squad και Maryse, για να στεφθεί 6η φορά Διηπειρωτικός πρωταθλητής. Πλέον είναι επίσημο ότι στο Survivor Series ο A-Lister θα βάλει τον τίτλο του on the line κόντρα στον Sami Zayn του RAW.


Kalisto vs. Oney Lorcan

Ντεμπούτο στο main roster και στο μπλε σόου πραγματοποίησε χθες βράδυ ο Oney Lorcan από το NXT. Ο ίδιος δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τον κόσμο με τις ικανότητές του διότι ο χρόνος ήταν ελάχιστος και το αρνητικό αποτέλεσμα ήρθε σύντομα, με τον Kalisto να εκτελεί το Salida Del Sol για την νίκη, και να στέλνει το μήνυμα στον The Brian Kendrick του RAW.


Nikki Bella vs. Carmella

Μετά από τόσο καιρό στην αντιπαλότητα, τέθηκαν επιτέλους αντιμέτωπες σε μια αναμέτρηση η οποία έληξε με... No Contest. Ο λόγος; Ο λόγος πάει στην Charlotte Flair η οποία εθεάθη στις μπλε κερκίδες. Η παρουσία της προκάλεσε έντονα την Nikki Bella ώσπου δεν άργησε να ξεσπάσει το έντονο brawl με την Team SmackDown Live και την Team RAW. Στο ρινγκ επικράτησε ένα χάος μέχρι που νικήτριες και με ψηλά το κεφάλι έμειναν οι οικοδεσπότες.


16-Man Tag Team Match
American Alpha, Hype Bros, Usos & Breezango vs. Spirit Squad, Vaudevillains, Ascension & Headbangers

Πρόβα για το Survivor Series έκανε η Tag Team Division του SmackDown Live στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο. Συγκεκριμένα η ομάδα που θα τεθεί αντιμέτωπη με αυτή του RAW, που αποτελείται από τους American Alpha, Hype Bros, Usos, και Breezango πήρε το θετικό αποτέλεσμα έχοντας στο ringside τους ομαδικούς πρωταθλητές, χάρις το Grand Amplitude του Chad Gable στον Thraser.


Το "Cutting Edge" και η επιστροφή του Undertaker

Το 900ο επεισόδιο του SmackDown Live δεν θα μπορούσε να αφήσει τίποτα περισσότερο παρά μόνο καλές εντυπώσεις στο κοινό, καθώς στο main event του σόου είδαμε μεγάλα πράγματα. Αρχικά εμφανίστηκε ο Edge μέσα στην θερμή υποδοχή του WWE Universe και κάλεσε στο ρινγκ την Team SmackDown Live, οι AJ Styles, Dean Ambrose, James Ellsworth (mascot), Bray Wyatt, Randy Orton, και Shane McMahon εισήλθαν στην αρένα για να ξεκινήσει το μεγάλο αυτό segment.


Βέβαια, η αντιπαράθεση δεν άργησε να ξεσπάσει καθώς οι AJ Styles και Bray Wyatt κινήθηκαν κατά του Rated-R Superstar, τελικά, ο Shane O' Mac έφερε την ομάδα του στα ίσια. Όμως, είχαν ξεχάσει και τον... Undertaker. Ο Phenom τους διέκοψε στα πλαίσια του Cutting Edge και έκανε την παρουσία του στην αρένα με το κοινό να τον καλωσορίζει πίσω στο μπλε σόου.


Ο Undertaker κάρφωσε την προσοχή του κατευθείαν στον Shane McMahon, έπειτα πήρε ένα μικρόφωνο και ξεκαθάρισε ότι ο μόνος άνθρωπος που δεν φοβάται τίποτα, είναι ο Shane, κερδίζοντας τον σεβασμό τόσο του ίδιου όσο και του WWE Universe. Στην συνέχεια ισχυρίστηκε ότι επέστρεψε για 2 λόγους, ο πρώτος είναι ότι το SmackDown Live είναι το σπίτι του, και το Survivor Series το PPV όπου ξεκίνησε την καριέρα του, ωστόσο είναι πίσω για να πάρει ψυχές και να σκάψει λάκκους. Ο δεύτερος λόγος είναι να στείλει ένα μήνυμα στο RAW υπογραμμίζοντας πως δεν υπάρχει κανένας φόβος αποτυχίας, αλλά σε περίπτωση που η μπλε ομάδα ηττηθεί, τότε θα πρέπει να τα βάλει με τον... νεκρό. Το promo έλαβε τέλος με τον DeadMan να στέλνει το τελικό μήνυμα λέγοντας: "Team RAW, better, REST... IN... PEACE..."


Αποτελέσματα SmackDown Live 15/11/2016:

- Ο The Miz κέρδισε τον Dolph Ziggler (νέος Intercontinental Champion)
- Ο Kalisto νίκησε τον Oney Lorcan
- Το Nikki Bella vs. Carmella έληξε με No Contest
- Οι American Alpha, Hype Bros, Usos & Breezango επικράτησαν των Spirit Squad, Vaudevillains, Ascension & Headbangers

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη