SMACKDOWN LIVE 13/12/2016: Επιστροφή στα γνωστά!


Μετά το εβδομαδιαίο επεισόδιο του SmackDown Live, γνωρίζουμε και επίσημα τους νέους διεκδικητές των SD Tag Team Championships και WWE Championship αντίστοιχα. Ακολουθεί το αναλυτικό ρεπορτάζ.

Πριν ξεκινήσει το επεισόδιο, η κάμερα μεταφέρθηκε στα backstage όπου είδαμε τον James Ellsworth να ζητάει το WWE Championship Match που δικαιούται απόψε (σ.σ. χθες), ωστόσο, ο General Manager του SmackDown Live και ο Commissioner, του ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί απόψε καθώς βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, καθώς φάνηκε να είχε ίωση.


Το μπλε σόου αυτή την εβδομάδα άνοιξε με το The Miz TV, καλεσμένος του Intercontinental Champion ήταν ο "The Champ That Runs The Camp", AJ Styles. Η πρώτη ερώτηση του A-Lister ήταν για την αντίδραση του Styles όταν έμαθε πως ο Ellsworth δεν θα αγωνιστεί απόψε, ο πρωταθλητής όμως τόνισε πως δεν τον ενδιαφέρει διότι αργά ή γρήγορα θα καταστρέψει τον διεκδικητή. Η κουβέντα εξελίχθηκε στο ο,τι ο Phenomenal One έχει τον μεγαλύτερο τίτλο στο μπλε σόου, και πως είναι ο καλύτερος πρωταθλητής που "τρέχει" το επεισόδιο, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν άφησε ο Miz να πάει χαμένο καθώς ξέσπασε μια λεκτική αντιπαράθεση. Ο Διηπειρωτικός Πρωταθλητής είπε ότι μπορεί να μην είναι στο ίδιο level με τον AJ, καθώς βρίσκεται ένα επίπεδο παραπάνω, και έτσι έφτασαν στο σημείο του brawl.


Όμως, τους σταμάτησε ο Dean Ambrose, μαζί του δεν παρέλειψε να έρθει και ο γνωστός αντίπαλος του Miz, Dolph Ziggler. Ο Intercontinental Champion χτύπησε κατευθείαν τον Showoff με Skull Crushing Finale, ενώ στην συνέχεια ο Dean Ambrose "κέρασε" ένα Dirty Deeds τον The Miz, το segment τελείωσε με τον Ambrose να χτυπάει με Dirty Deeds και τον Ziggler ενώ ο Luke Harper να εμφανίζεται από το πουθενά και να επιχειρεί ένα Discus Clothesline στον Lunatic Fringe.


Natalya vs. Carmella

Τις διαφορές τους προσπάθησαν να λύσουν οι Carmella και Natalya, οι οποίες φαίνεται να έχουν αντιπαλότητα από το TLC και μετά. Είδαμε έναν μέτριο αγώνα που εξελίχθηκε με την νίκη της Carmella από έξυπνο Roll-Up. Αξίζει να σημειώσουμε πως στο τραπέζι των σχολιαστών βρισκόταν και η Nikki Bella όπου γλύτωσε την πισώπλατη επίθεση της Carmella χάρις την παρέμβαση της Neidhart.


#1 Contender's Tag Team Battle Royal Match
American Alpha vs. Hype Bros vs. Breezango vs. Slater & Rhyno vs. Vaudevillains

Ακολούθησε ένα Battle Royal Tag Team Match για την ανάδειξη των νούμερο #1 διεκδικητών των SmackDown Tag Team Championships. Ήταν ένας πανέμορφος αγώνας με αρκετή δράση και αγωνία μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Στο τελείωμα του αγώνα έμειναν οι Konnor, Slater, Breeze, και Zack Ryder, ωστόσο ο Konnor απέκλεισε τους Slater & Breeze, ώστε να ακολουθήσει ένα έξυπνο Hurricanrana από τον Ryder για να αποκλειστεί το μέλος των Ascension και να κερδίσουν οι Hype Bros την μεγάλη και εξελίξιμη αυτή αναμέτρηση.


Σειρά αποκλεισμών:

1) Ο Mojo Rawley απέκλεισε τον Simon Gotch
2) Ο Chad Gable απέκλεισε τον Viktor
3) Ο Konnor απέκλεισε τον Chad Gable
4) Ο Heath Slater απέκλεισε τον Rhyno
5) Ο Jason Jordan απέκλεισε τον Aiden English
6) Ο Fandango απέκλεισε τον Mojo Rawley
7) Ο Heath Slater απέκλεισε τον Fandango
8) Ο Tyler Breeze απέκλεισε τον Jason Jordan
9) Ο Konnor απέκλεισε τον Heath Slater
10) Ο Konnor απέκλεισε τον Tyler Breeze
11) Ο Zack Ryder απέκλεισε τον Konnor


SmackDown Women's Championship Match
Becky Lynch vs. Alexa Bliss

Επαναληπτικό αγώνα (για τον τίτλο) πήρε η Becky Lynch κόντρα στην Alexa Bliss μετά την ήττα της Ιρλανδής στο TLC όπου έχασε και τον τίτλο της. Αρχικά, ο αγώνας που είχε προγραμματιστεί ήταν η πρωταθλήτρια του SD Live να αγωνιστεί απέναντι σε μια local competitor. Στα του αγώνα, την νίκη πήρε η Becky Lynch με Count-Out καθώς η Alexa Bliss αποφάσισε να αποχωρήσει από την αρένα.


#1 Contender's Fatal 4-Way Elimination Match
The Miz vs. Dean Ambrose vs. Luke Harper vs. Dolph Ziggler

Στο Main Event του μπλε σόου, οι τέσσερις αυτοί άντρες λοιπόν, έλυσαν τις διαφορές τους με τον νικητή να κατακτά την θέση του #1 Contender για το WWE Championship, ενώ στο τραπέζι βρισκόταν και ο AJ Styles. Την διαφορά έκανε ο Luke Harper, όπου στην έναρξη της αναμέτρησης εξολόθρευσε τους Ziggler & Ambrose χρησιμοποιώντας διάφορες δυνατές ποικιλίες κινήσεων, κάτι το οποίο άφησε τον The Miz σε κατάσταση... σοκ!


Το ματς ήταν καθαρότατα ένας εναντίον ενός, καθώς δεν είδαμε κάποια ιδιαίτερη συνεργασία κατά την διάρκεια. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο The Miz ήταν αυτός που "κόστισε" την νίκη από τον Dean Ambrose επειδή τον κρατούσε επίτηδες έξω από το ρινγκ, ώστε όταν επιστρέψει μέσα να δεχτεί ένα Superkick από το πουθενά από τον Dolph Ziggler και να ηττηθεί. Πλέον, ο Showoff έχει νέα ευκαιρία να επανακτήσει το WWE Title.


Αποτελέσματα SmackDown Live 13/12/2016:

- Η Carmella νίκησε την Natalya
- Οι Hype Bros κέρδισαν το #1 Contender's Tag Team Battle Royal Match
- Η Becky Lynch επικράτησε της Alexa Bliss
- Ο Dolph Ziggler υπερίσχυσε των Dean Ambrose, Luke Harper, και The Miz

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη