Ίσως πετύχει η «συνταγή» Neville


Έχουμε μιλήσει για πολλά θέματα, αλλά ξεχάσαμε ένα. Αυτή τη φορά ο Αποστόλης Μάρης γράφει την άποψή του για το heel turn του Neville και την μετακίνησή του στην Cruiserweight Division.

Για να πω την αλήθεια είναι αρκετά badass με τα γένια και τον νέο "κακό" χαρακτήρα που απέκτησε. Βρήκα αρκετά σωστή την επιλογή να μας τον επαναφέρουν σαν heel στις οθόνες μας διότι στη σημερινή εποχή υπάρχουν πάρα πολλά ονόματα που αξίζουν περισσότερες ευκαιρίες, ωστόσο από το να αράζει στα backstage (πχ Titus O'Neil, Bo Dallas, Curtis Axel), πήρε έναν μεγάλο ρόλο στην Cruiserweight Division.

Επίσης, να τα λέμε όλα, το σώμα του Neville είναι ο,τι πρέπει για την συγκεκριμένη κατηγορία που βρίσκεται σήμερα. Με τον καιρό ίσως εξελιχθεί όντως σε ένα πολύ δυνατό heel character που θα πουλήσει αρκετά και στο main roster.

Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να βελτιώσει το μικρόφωνο, και θα είναι έτοιμος. Ο Neville είναι ένα διαμάντι για το WWE που σίγουρα θα έπρεπε να το εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο που μπορούν από το NXT. Δεν γνωρίζω αν ο Triple H είναι αυτός που χειρίζεται το WWE 205 Live, αλλά να περιμένουμε να δούμε μεγάλα πράγματα από τον Neville μέσα στο 2017, αν όλα εξελιχθούν σωστά.

Αφήστε κι εσείς τις δικές σας γνώμες στα σχόλια...


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη