WWE UKCT 1η μέρα: Δυναμικό ντεμπούτο!


Μια αρκετά εντυπωσιακή αρχή για το τουρνουά, με αγώνες που υπόσχονται να μην απογοητεύσουν. Ακολουθεί λεπτομερής ανάλυση για την πρώτη μέρα του WWE UK Championship Tournament. Μπορείτε να διαβάσετε την 2η μέρα του τουρνουά πατώντας κλικ εδώ.

Το σόου ξεκίνησε με εμφάνιση απ'τον Triple H, ο οποίος προετοίμασε τον κόσμο για το δυναμικό σόου που πρόκειται να δουν.


1ος γύρος - 1ο ματς
Trent Seven vs. H.C. Dyer 

Ένα απ'τα μεγαλύτερα φαβορί των οπαδών ο Trent Seven. Ο κόσμος τρελαίνεται. Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο όμως για τον H.C. Dyer. Και οι δύο όμως εντυπωσίασαν, ο Dyer με τα δυνατά του χτυπήματα και ο Trent με το Seven Star Lariat, με το οποίο κατάφερε και να πάρει τη νίκη.


1ος γύρος - 2ο ματς
Jordan Devlin vs. Danny Burch 

Πρόκειται για δύο παλαιστές με ενδιαφέρων παρελθόν. Ο Danny Burch έχει περάσει δύο χρόνια στο NXT και ο Jordan Devlin έχει προπονηθεί από τον γνωστό σε όλους μας Finn Balor. Προς το τέλος του αγώνα, ο Devlin επιτίθεται με RoundHouse Kick , το οποίο προκαλεί αιμορραγία στο πίσω του κεφαλιού του Burch. Εκμεταλλεύεται την ευκαιρία ο Devlin και πηγαίνει για το pin, κάτι που καταφέρνει και έτσι παίρνει τη νίκη. Αφού το ματς έχει τελειώσει, ο Danny Burch δίνει το χέρι του για χειραψία ως ένδειξη σεβασμού. Ενώ αρχικά ο Devlin δίνει και αυτός το χέρι του, επιτίθεται απ'το πουθενά με Superkick στον Burch. Η αντίδραση του κόσμου; "BOOOOO"...


1ος γύρος - 3ο ματς
Sam Gradwell vs. Saxon Huxley

Ένα απ'τα highlight του συγκεκριμένου ματς θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι η αντίδραση των οπαδών για τον Saxon Huxley. Τι Χριστός, τι Saxon Huxley... το ίδιο πράγμα. Για να λέμε και την αλήθεια, με το μακρύ μαλλί και τα γένια, θυμίζει πολύ τον Ιησού... "Let's go Jesus... Jesus sucks!" φωνάζει ο κόσμος. Απίστευτο κι όμως αληθινό. Το ματς τελείωσε με Flying Headbutt από τον Sam Gradwell.


1ος γύρος - 4ο ματς
Pete Dunne vs. Roy Johnson 

Τρομερός Heel ο Dunne. Αφού αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Roy Johnson, συνέχισε στο ματς με τακτικές Heel. Ο Roy Johnson απ'την άλλη μεριά δεν έχει πολύ εμπειρία στο ρινγκ, καθώς άρχισε το Wrestling μόλις πριν δύο χρόνια. Αλλά μέσα σε δύο χρόνια απ'ότι είδαμε έχει μάθει πολλά. Όχι όμως αρκετά για να πάρει την νίκη ενάντια στον Pete Dunne. Μετά από ένα Pumphandle Flatliner, ο Dunne κατάφερε να πάρει το pin.


1ος γύρος - 5ο ματς
Wolfgang vs. Tyson T-Bone

Το μεγαλύτερο σε ηλικία μέλος του τουρνουά είναι ο Tyson T-Bone. Αλλά γενικά δεν θα λέγαμε ότι είναι μεγάλος, καθώς είναι 35 ετών. Παρ'όλα αυτά καλό είναι να αναφέρουμε και τις ικανότητες του Wolfgang στο ρινγκ, ο οποίος παρόλο που δεν του φαίνεται, είναι ένας από τους σπουδαιότερους στο τουρνουά. Ο Wolfgang ανεβαίνει στο top rope και χτυπάει Swanton Bomb (!) Μετά από τέτοια κίνηση καταλαβαίνει κανείς πως το ματς τελείωσε.


1ος γύρος - 6ο ματς
Joseph Conners vs. James Drake

Ένα απο τα καλύτερα ματς στο τουρνουά ήταν αυτό μεταξύ των Joseph Conners και James Drake. Μετά από εντυπωσιακή δουλειά και των δυο, ο Joseph Conners χτυπάει με DLD τον Drake παίρνοντας έτσι τη νίκη.


1ος γύρος - 7ο ματς
Mark Andrews vs. Dan Moloney 

Μόλις έφυγε από το TNA ο Mark Andrews, και τώρα τον βλέπουμε στο τουρνουά για το WWE UK Championship. Ο αγώνας τελείωσε με Shooting Star Press από τον Mark Andrews στον Dan Moloney.


1ος γύρος - 8ο ματς
Tyler Bate vs Tucker

Πρόκειται για τον τελευταίο αγώνα της πρώτης βραδιάς. Ο Tucker είναι άλλος ένας από τους παλαιστές που προπόνησε ο Finn Balor (μαζί με τον Jordan Devlin). Ο Tyler Bate όμως θα λέγαμε ότι διαφέρει λίγο από τους υπόλοιπους wrestlers στο τουρνουά, αφού το μουστάκι του θυμίζει πολύ Old School Professional Wrestling (Golden Era). Αλλά ο κόσμος φαίνεται να τον λατρεύει. Μετά από ίσως το καλύτερο ματς της βραδιάς, ο Tyler Bate χτυπάει με το Tyler Driver και παίρνει τη νίκη ενάντια στον Tucker.


Στο τέλος του σόου ο Pete Dunne άρχισε να επιτίθεται στον Sam Gradwell μέχρι που τον σταμάτησε ο William Regal. Αναμένεται στο δεύτερο επεισόδιο να δοθούν ακριβείς εξηγήσεις. Και κάπως έτσι τελείωσε η πρώτη βραδιά του τουρνουά για το WWE United Kingdom Championship, η οποία άφησε πολύ κόσμο να περιμένει με ανυπομονησία για το επόμενο επεισόδιο.

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Γρηγόρης Χριστακάκης
Νεότερη Παλαιότερη