WWE UKCT 2η ημέρα: Στέφθηκε Βασιλιάς!


To WWE UK Championship Tournament ολοκληρώθηκε και μας άφησε πολλά χαμόγελα. Ήταν ένα απόλυτα πετυχημένο Tournament από άποψη οργάνωσης και θεάματος, προσφέροντας πραγματικά ορισμένες απίθανες στιγμές. Παρακάτω ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ της δεύτερης βραδιάς, μπορείτε να διαβάσετε ρεπορτάζ της 1ης βραδιάς πατώντας κλικ εδώ.

Προημιτελικά:


Peter Dunne vs. Sam Gradwell

O Grandwell αρνήθηκε χειραψία στην αρχή του αγώνα, "ανάβοντας" νωρίς τα αίματα. Ο αγώνας είχε όμορφο spot από την αρχή καθώς ο Gradwell έκανε suicide dive εκτός ρινγκ προς τον αντίπαλό του. Ακολούθησε μάχη εκτός ρινγκ, με τη δράση να επιστρέφει στο ρινγκ έπειτα από Missile Dropkick του Gradwell. Ακολούθησε σειρά από German Suplexes και το τέλος ήρθε όταν ο Dunne έκανε Bodyslam, πετώντας στη γωνία τον αντίπαλό του και κάνοντας το pinfall. Παραδοσιακό Wrestling.


Mark Andrews vs. Joseph Conners

O Andrews έκανε χρήση της ταχύτητάς του εξ' αρχής, προσπαθώντας για γρήγορα pins. Όπως και στον προηγούμενο αγώνα, έγινε μάχη εκτός ρινγκ, με ένα εκπληκτικό Cannonball του Andrews να κλέβει την παράσταση. Ακολούθησε ένας πολύ ισορροπημένος αγώνας, με πολλά spots και near-falls. Την νίκη πήρε ο Andrews με Shooting Star Press.


Wolfgang vs. Trent Seven

Πολύ όμορφος αγώνας. Ξεκίνησε δυναμικά, με πολλές αγκωνιές και λακτίσματα από τους δύο. Είδαμε Moonsault, απόπειρα για Superplex από το ρινγκ στο έδαφος (!), near-falls και αρκετές λαβές. Ο Wolfgang έκανε το pinfall έπειτα από Headbutt.



Tyler Bate vs. Jordan Devlin

Ο Bate είναι το "στοίχημα" του Finn Balor και ο ίδιος έχει δηλώσει την πίστη του στον παλαιστή αυτόν. Ισορροπημένος αγώνας, όπου ο Bate δικαίωσε τον Balor, παίρνοντας την νίκη με Tyler Driver 97, παρ' όλο που προηγουμένως δέχθηκε Enzuiguri.



Ημιτελικά:


Peter Dunne vs. Mark Andrews

O αγώνας αυτός ήταν η χαρά των spots. Moonsault εντός και εκτός του ρινγκ, Running Shooting Star Press, Crash Landing ήταν μερικές από τις θεαματικότερες κινήσεις που απολαύσαμε., αρκεί για να καταλάβει κανείς το θέαμα που εκτυλίχθηκε. Την νίκη πήρε ο Dunne όταν μετά από German Suplex, "έστρωσε" τον αναίσθητο αντίπαλό του και πέτυχε το Crash Landing.


Tyler Bate vs. Wolfgang

O Bate πήρε την νίκη με ακριβώς ίδιο τρόπο όπως και προηγουμένως, με Tyler Driver 97. Ο αγώνας ήταν μέτριος και μικρός σε διάρκεια, ο Wolfgang είχε τραυματισμένο πόδι και μεγάλη αδυναμία που εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλός του.



Non-Tournament Match:


Neville vs. Tommy End

Ο Neville, ο οποίος είναι στο "κυνήγι" για το NXT Championship, έδωσε έναν αγώνα στο κοινό της πατρίδας του. Η αλήθεια είναι πως ο Νeville βρήκε το "δάσκαλό" του στην αρχή, καθώς δεν πέρασε ούτε ένα reversal ενώ δέχθηκε αρκετή επίθεση. Ο Neville λίγο έληψε μάλιστα να χάσει, καθώς ο End έκανε near-fall μετά από Flying Knee. Μετά από συνδυασμό German Suplex, λάκτισμα, Frankesteiner και Red Arrow, ο "Arrow" πέτυχε την νίκη.



Τελικός:


WWE UK Championship Tournament Match Tyler Bate vs. Peter Dunne

Μακράν το καλύτερο ματς της βραδιάς. Ισορροπημένος σε απίστευτο βαθμό, ο αγώνας φάνηκε εξ' αρχής πως θα έκλεβε την παράσταση. Ένα 450 Splash από τον Bate ξεσήκωσε το κοινό αλλά ο Dunne έκανε το kick-out. Drop Dead, ο Bate ανταπάντησε με δικό του kick-out. Brainbuster από τον Bate, και άλλο kick-out. Ακολουθεί σειρά από slaps και kicks, Tyler Driver 97 και pinfall για την νίκη. Ο Bate έγινε ο πρώτος United Kingdom Champion του WWE. Τον τίτλο του απένειμαν οι Triple H, William Regal, Finn Balor και Fit Finlay.




Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας
Νεότερη Παλαιότερη