WWE 205 Live 14/03/2017: Η ώρα του Aries!


O Austin Aries έκλεισε θέση για την Wrestlemania! Κέρδισε τον αγώνα Fatal-5 Way και πλέον έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίσει τον Cruiserweight Champion, Neville στην Wrestlemania 33.


Mustafa Ali vs. Drew Gulak

O Gulak ξεκίνησε με άγριες διαθέσεις, ξεσπώντας στον Ali και αναγκάζοντας το διαιτητή να τους χωρίσει και να ξαναρχίσει τον αγώνα. Ο Gulak βασίστηκε στη δύναμή του και την επιθετικότητα που τον διακατέχει και ζόρισε πολύ τον Ali. Σταδιακά ο Ali όμως έκανε το comeback, χρησιμοποίησε την ταχύτητά του, πήρε τον έλεγχο στα χέρια του και με 450 splash πήρε την νίκη.


Νοam Dar & Ariyah Daivari vs. Rich Swann & Jack Gallagher

Σε ένα ανεπίσημο rematch του αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας, Η Alicia Fox ήταν παρόν και μάλιστα έπαιξε το ρόλο της, εμποδίζοντας τους Gallagher & Swann σε πολλές στιγμές. Τελικά η ομάδα των Dar & Daivari ήταν αυτή που πήρε την νίκη και μάλιστα με "βρώμικο" τρόπο. Ενώ ο Gallagher είχε τον Daivari υπό έλεγχο, ο Dar έκανε tag από μόνος του και με ένα τέλειο enzuiguri χάρισε την νίκη στην ομάδα του και αφιέρωσε στην Alicia Fox ένα δώρο.


Fatal-5 Way Elimination Match

Ο αγώνας αυτός θα αναδείκνυε τον επόμενο διεκδικητή του Cruiserweight Championship. To elimination αυτό match προσέφερε πολλές συγκινήσεις και θεαματικές στιγμές. Χαρακτηριστική η προσπάθεια του Nese, o οποίος "πέρασε" τον Aries μέσα από την προστατευτική μπάρα! Αργότερα όμως, ο Nese γνώρισε τον αποκλεισμό από τον Perkins με armbar. Αμέσως, επιτέθηκε στον Perkins, o Tozawa τον σταμάτησε, αλλά ο Γιαπωνέζος αποκλείστηκε από τον Kendrick. O Κendrick απέκλεισε και τον Perkins και έμεινε "μόνος" με τον Austin Aries. Και οι δύο τα έδωσαν όλα, ο Kendrick μάλιστα "έπιασε" και στο Captain's Hook τον Aries, αλλά όλα κρίθηκαν από την επέμβαση του Perkins! O Aries βοηθήθηκε και αποτελείωσε τον Kendrick με rolling elbow, παίρνοντας τη νίκη!



για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας
Νεότερη Παλαιότερη