FASTLANE 2017: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο GOLDBERG!


Το Fastlane ολοκληρώθηκε με τον Goldberg να κερδίζει παγκόσμιο τίτλο μετά το Armageddon 2003, ωστόσο μέσα σε όλα είχαμε και την επιστροφή του Chris Jericho στο main event της βραδιάς. Ακολουθεί το αναλυτικό ρεπορτάζ.


Kickoff Tag Team Match
Rich Swann & Akira Tozawa vs. Brian Kendrick & Noam Dar

Στο Kickoff είδαμε μια και μοναδική αναμέτρηση και ήταν αυτή ανάμεσα στους παλαιστές της Cruiserweight Division. Όμορφος αγώνας για Kicoff, θα μπορούσε καλύτερος βέβαια, νικητές έφυγαν οι Rich Swann & Akira Tozawa μετά από Phoenix Splash του Swann στον Dar.


Samoa Joe vs. Sami Zayn

Το επεισόδιο άνοιξε με τον αγώνα μεταξύ των Samoa Joe και Sami Zayn. Αυτή τη φορά ο Sami φάνηκε να είχε περισσότερες πιθανότητες για να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά ο "Samoan Submission Machine" κατάφερε να υποτάξει τον αντίπαλό του χρησιμοποιώντας το χαρακτηριστικό Coquina Clutch μετά από πολλές προσπάθειες. Πλέον ο Joe έστειλε το μήνυμα σε όλους στα backstage του RAW και κυρίως στον Seth Rollins ο,τι είναι το νέο "παιδί" του Triple H εκτελώντας με τον σωστό τρόπο τα καθήκοντά του.


RAW Tag Team Championship Match
Gallows & Anderson (c) vs. Cass & Amore

Ο επόμενος αγώνας της βραδιάς ήταν για τους ομαδικούς τίτλους του κόκκινου σόου, στην αρχή εμφανίστηκαν οι Enzo Amore και Big Cass καλωσορίζοντας το WWE Universe στο Fastlane, μέσα σε όλα ανέφεραν πως απόψε (σ.σ. χθες) θα στεφθούν νέοι πρωταθλητές. Την χάρη όμως δεν τους έκαναν οι RAW Tag Team Champions, Gallows και Anderson καθώς έπαιξαν "βρώμικα" για να πάρουν την νίκη και να παραμείνουν πρωταθλητές. Συγκεκριμένα ο Anderson κλότσησε τον Amore στο κεφάλι για να σκοράρει το τελικό pinfall, δίνοντάς του χέρι βοηθείας ο Gallows ο οποίος απομάκρυνε το πόδι του Enzo από τα σχοινιά για να μην το δει ο διαιτητής.


Sasha Banks vs. Nia Jax

Τις διαφορές τους για ακόμη μια φορά (αλλά οριστικά αυτή την φορά) έλυσαν οι Sasha Banks & Nia Jax. Κατά την διάρκεια του αγώνα η Jax κρατούσε τον έλεγχο στα χέρια της χρησιμοποιώντας "βίαιες" κινήσεις εις βάρος της "Legit Boss". Όλα όμως άλλαξαν από το πουθενά, καθώς η Banks πέρασε μέσα από ένα έξυπνο Roll-Up την αντίπαλη της για να κερδίσει τον αγώνα. Πρώτη καθαρή ήττα για την Nia σε singles επίπεδο.


Cesaro vs. Jinder Mahal

Σε μια σχετικά σύντομη αναμέτρηση που δεν είχε ανακοινωθεί, ο Cesaro επικράτησε του Jinder Mahal χρησιμοποιώντας ένα δυνατό European Uppercut. Νωρίτερα στα backstage, οι Rusev και Mahal είχαν ένα καυγά με αποτέλεσμα ο Mick Foley να αποφασίσει να τους ρίξει στην δράση του Fastlane αντιμετωπίζοντας μυστικούς αντιπάλους.


Big Show vs. Rusev

Ο αντίπαλος για τον Rusev ήταν ο Big Show. Θα μπορούσαμε να το πούμε και τεστ αντοχής για τον γίγαντα, καθώς άντεξε μέσα στον αγώνα για περίπου 10-15 λεπτά. Νικητής της αναμέτρησης φυσικά και ήταν ο "World's Largest Athlete", αφού πέρασε μέσα από 3 συνεχόμενα Chokeslams και ένα δυνατό KO Punch τον Βούλγαρο.


Cruiserweight Championship Match
Neville (c) vs. Jack Gallagher

Εξίσου όμορφο αγώνα έδωσαν και οι Neville & Jack Gallagher οι οποίοι συγκρούστηκαν σε μια αναμέτρηση με όμορφα spots & highlights για το Cruiserweight Championship. Την στιγμή που ο "Gentleman" επιχείρησε να περάσει μέσα από Superplex τον πρωταθλητή, αυτός τον έριξε κάτω και τον πέρασε μέσα από Red Arrow για να φύγει με το Cruiserweight Title γύρω απ' την μέση του.


Roman Reigns vs. Braun Strowman

Στα πλαίσια του επεισοδίου αναμετρήθηκαν και οι Roman Reigns & Braun Strowman σε μία πολύ όμορφη αναμέτρηση. Οι δύο παλαιστές αγωνίστηκαν αρκετά σκληρά καθώς είδαμε από Superman Punches, Powerslam επάνω στο τραπέζι των σχολιαστών, Spear, μέχρι και τον Strowman να επιχειρεί... βουτιά από το τρίτο σχοινί αλλά να αποτυγχάνει. Το αποτέλεσμα ήρθε μετά από δεύτερο Spear του "Powerhouse" στον "Monster Among Men".


RAW Women's Championship Match
Bayley (c) vs. Charlotte Flair

Το καλύτερό τους εαυτό προσπάθησαν να δώσουν οι δύο γυναίκες λίγο πριν το main event της βραδιάς, όπου αγωνίστηκαν σε αγώνα με έπαθλο το RAW Women's Championship. Η Charlotte Flair φάνηκε να πήγαινε προς την νίκη καθώς έφτασε πάρα πολύ κοντά, αλλά τα πράγματα ισορρόπησαν μετά το δεύτερο στη σειρά Bayley-To-Belly Suplex της πρωταθλήτριας για να διατηρήσει τον τίτλο της, αφού πρώτα γίνει παρέμβαση από την Sasha Banks για να αποσπάσει την προσοχή της "Queen".


Universal Championship Match
Kevin Owens (c) vs. Goldberg

Και η μεγάλη στιγμή για το main event του Fastlane 2017 έφτασε. Πρώτος την είσοδό του έκανε ο Goldberg γνωρίζοντας την θερμή υποστήριξή του κοινού, κι έπειτα ακολούθησε ο Kevin Owens. Ο "Prizefighter" λίγο πριν χτυπήσει το καμπανάκι της έναρξης πειραματίστηκε με τον γερόλυκο αντίπαλό του, όμως, όταν μπήκε μέσα στο ρινγκ και το καμπανάκι χτύπησε ακούστηκε ταυτόχρονα και η μουσική του... Chris Jericho!


Ο Jericho έκανε το comeback μετά το attack που είχε δεχτεί μερικές εβδομάδες πριν το Pay-Per-View για να πάρει το αίμα του πίσω, καθώς απέσπασε την προσοχή του Owens χτυπώντας τον με Spear ο Goldberg για να χάσει τον τίτλο του. Πλέον ο Kevin Owens βρήκε τον μπελά του με τον Chris Jericho καθώς ο Goldberg θα έχει το βλέμμα του καρφωμένο στον Brock Lesnar.


Αποτελέσματα Fastlane 2017:

- Οι Rich Swann & Akira Tozawa νίκησαν τους Brian Kendrick & Noam Dar
- Ο Samoa Joe κέρδισε τον Sami Zayn
- Οι Gallows & Anderson επικράτησαν των Cass & Amore (παρέμειναν RAW Tag Team Champions)
- Η Sasha Banks επιβλήθηκε της Nia Jax
- Ο Cesaro υπερίσχυσε του Jinder Mahal
- Ο Big Show νίκησε τον Rusev
- Ο Neville κέρδισε τον Jack Gallagher (παρέμεινε Cruiserweight Champion)
- Ο Roman Reigns επικράτησε του Braun Strowman
- Η Bayley επιβλήθηκε της Charlotte Flair (παρέμεινε RAW Women's Champion)
- Ο Goldberg υπερίσχυσε του Kevin Owens (νέος Universal Champion)

Δείτε όλο το PPV παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη