RAW 13/03/2017: Του βγήκε "ξινή" η επιστροφή!


   Μπορεί ο Seth Rollins να πραγματοποίησε την επιστροφή του στην ενεργό δράση στο χτεσινό επεισόδιο του Monday Night RAW, μολαταύτα όμως μόνο σε καλό δεν του βγήκε. Ο Architect δέχθηκε τη βάναυση επίθεση του Triple H, ο οποίος εστίασε στο μέχρι πρότινος τραυματισμένο του γόνατο και τον άφησε ξαπλωμένο στο ρινγκ να σφαδάζει στους πόνους. Σπέσιαλ εμφάνιση προκειμένου να προειδοποιήσει τον Roman Reigns έκανε ο Shawn Michaels, συνεχίζει να απειλεί τον Goldberg ο Brock Lesnar, χωρίς νικητές έληξε ο αγώνας που θα όριζε τους νούμερο ένα διεκδικητές για τους ομαδικούς τίτλους του «κόκκινου» brand. Διαβάστε παρακάτω.


   Την αυλαία άνοιξε ο Brock Lesnar, συνοδευόμενος από τον manager του τον Paul Heyman. Για πολλοστή φορά ο advocate του Beast Incarnate απείλησε τον Goldberg λέγοντας πως στη WrestleMania ο πελάτης του θα ξαπλώσει τον Goldberg στο ρινγκ και θα γίνει ο νέος Universal Champion.
                                                             

Heyman says his client will walk out of WrestleMania with the Universal Championship.

Sasha Banks vs. Dana Brooke

   Εύκολη νίκη πήρε η Sasha Banks απέναντι στη Dana Brooke, με ένα απλό roll-up. Μετά τη λήξη του αγώνα, η Charlotte Flair που βρισκόταν στο πλευρό της δεύτερης, ξέσπασε πάνω της λέγοντας πως έχει βαρεθεί να την βλέπει να αποτυχαίνει. Εκείνη αντέδρασε και επιτέθηκε στην πρώην γυναικεία πρωταθλήτρια, αναγκάζοντας την να εγκαταλείψει το ρινγκ.


The Brian Kendrick & Tony Nese vs. Akira Tozawa & TJ Perkins

   Ικανοποιητικός ομαδικός αγώνας ανάμεσα στους Cruiserweights, από τον οποίο νικητές βγήκαν οι heels χάρη σε roll-up του Tony Nese στον TJ Perkins. Νωρίτερα ανακοινώθηκε από τους σχολιαστές του RAW πως στο αυριανό 205 Live οι τέσσερις τους, μαζί με τον Austin Aries, θα βρεθούν αντιμέτωποι σε ένα Fatal 5 Way Match για την ανάδειξη του αντιπάλου του Cruiserweight Champion, Neville, στη WrestleMania.


Chris Jericho & Sami Zayn vs. Kevin Owens & Samoa Joe

   Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο Kevin Owens προέβη σε ένα promo στο οποίο ανέφερε πως η φιλία του με τον Chris Jericho δεν υπήρξε ποτέ αληθινή μιας και οι δυο την εκμεταλλεύτηκαν για τους δικούς τους σκοπούς. Εν τέλει είπε γι' ακόμη μια φορά πως στη WrestleMania θα πάρει εκδίκηση από τον Y2J που του κόστισε τον αγώνα του για το Universal Championship στο Fastlane.


   Οι Chris Jericho και Sami Zayn αναδείχθηκαν νικητές με DQ, καθώς οι Kevin Owens και Samoa Joe παράκουσαν τον διαιτητή του αγώνα και άρχισαν να χτυπούν ταυτοχρόνως τον Sami Zayn. Ο Y2J προσπάθησε να σώσει τον Καναδό παρτενέρ του, αλλά δέχθηκε κι αυτός με τη σειρά του την επίθεση των heels.

Joe holds Zayn's arms while Owens hammers away.
Owens plants Jericho with the Pop-up Powerbomb.

Enzo Amore & Big Cass vs. Cesaro & Sheamus (αγώνας για την ανάδειξη των νούμερο ένα διεκδικητών για τα RAW Tag Team Championship)

   Σε No Contest έληξε η αναμέτρηση που είχε σκοπό να αναδείξει τους αντιπάλους των ομαδικών πρωταθλητών, Luke Gallows και Karl Anderson, στη WrestleMania. Οι heels διέκοψαν τον αγώνα και επιτέθηκαν και στις δυο ομάδες, αφήνοντας τα μέλη τους να κείτονται σε κάθε μεριά του αγωνιστικού χώρου. Στα παρασκήνια ωστόσο ο Mick Foley τους ανακοίνωσε πως στη Grandest Stage of Them All θα αναμετρηθούν και με τους Enzo & Cass και τους Cesaro & Sheamus σε ένα Triple Threat Tag Team Match με διακύβευμα τα Tag Team Championship.

Big Cass attempts to kick Sheamus off the ring apron.
Karl Anderson and Luke Gallows attack Cesaro & Sheamus.

Roman Reigns vs. Jinder Mahal - O Shawn Michaels πραγματοποιεί την εμφάνιση του για να προειδοποιήσει τον Big Dog.

   Εύκολη νίκη απέναντι στον Jinder Mahal πήρε ο Roman Reigns, στέλνοντας στο καναβάτσο τον Ινδό με δυο Superman Punch. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ακούστηκαν οι χαρακτηριστικές καμπάνες από το entrance του Undertaker, ο Deadman όμως δεν εμφανίστηκε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εκνευριστεί ο Big Dog, ο οποίος μετά τη λήξη της αναμέτρησης του με τον Jinder Mahal πήρε ένα μικρόφωνο και προκάλεσε τον θρυλικό wrestler να έρθει στο ρινγκ για να αναμετρηθούν στα ίσα σαν άντρες.

                                   Reigns leaps into the air to deliver a devastating Superman Punch to Mahal.

   Στο κάλεσμα αυτό απάντησε ο Shawn Michaels. Ο HBK προειδοποίησε τον Roman Reigns για το τι είναι ικανός να κάνει ο Undertaker στη WrestleMania, αν καταφέρει και "εισχωρήσει" στο μυαλό του αντιπάλου του. Ο Σαμοανός δε φάνηκε να πήρε στα σοβαρά την προειδοποίηση του WWE Hall of Famer, καθώς δήλωσε πως θα τελειώσει την καριέρα του Deadman όπως ακριβώς εκείνος τέλειωσε την καριέρα του Shawn Michaels. Αποχώρησε στη συνέχεια από το ρινγκ για να δεχθεί τελικά την επίθεση του Braun Strowman, ο οποίος τον περίμενε στη ράμπα της εισόδου. Ανακοινώθηκε πως στο επόμενο RAW, Braun Strowman και Roman Reigns θα έρθουν αντιμέτωποι.

Michaels talks to Reigns about facing The Undertaker at WrestleMania.
Strowman bowls over Reigns at the top of the stage.

Austin Aries vs. Ariya Daivari

   Σε ένα σύντομο ματς, ο Austin Aries κέρδισε σχετικά εύκολα τον Ariya Daivari και συνέχισε την ανοδική πορεία του στην Cruiserweight Division. Τον αγώνα παρακολούθησε από τα παρασκήνια ο Neville.


Big Show vs. Titus O'Neil 
  
   Σε μια αδιάφορη αναμέτρηση, ο Big Show επικράτησε του Titus O'Neil εκτελώντας τρία Chokeslam.


Bayley vs. Nia Jax

   Η γυναικεία πρωταθλήτρια, Bayley, τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Nia Jax. Μολαταύτα, κατάφερε να πάρει τη νίκη με DQ, καθώς η Nia δεν υπάκουσε στο διαιτητή του αγώνα και συνέχισε να επιτίθεται στην babyface παρά το μέτρημα του.

Jax squeezes Bayley with a bear hug.

Ο Mick Foley ανακοινώνει ποιο μέλος του RAW roster θα απολυθεί. Οι Triple H και Seth Rollins παρεμβαίνουν στο segment.

   Καθ' όλη τη διάρκεια του επεισοδίου βλέπαμε backstage συζητήσεις της Stephanie McMahon με τον Mick Foley, καθώς η commissioner του RAW τον ανάγκασε να διαλέξει ένα άτομο από το ενεργό ρόστερ και να το απολύσει. Ο General Manager του <<κόκκινου>> brand ήταν αναποφάσιστος, η Stephanie όμως του είπε πως αν στο final segment της βραδιάς δεν το κάνει, τότε θα υποστεί τις συνέπειες. Όταν οι δυο τους εμφανίστηκαν στο ρινγκ, ο Foley ανακοίνωσε πως το άτομο που επέλεξε να απολύσει είναι η ίδια η Stephanie McMahon διότι είναι ψεύτρα και κακός άνθρωπος. Εκείνη τη στιγμή ξέσπασε μια λογομαχία ανάμεσα τους, την οποία διέκοψε ο Triple H. Ο Hunter μίλησε με ταπεινωτικό τρόπο για τον Mick Foley και του είπε να μην ξαναδιαφωνήσει με τα αφεντικά του διότι θα βρεθεί χωρίς δουλειά. Ο General Manager του RAW τότε σύστησε, μετά από απουσία πολλών χρόνων, τον Mr Socko και επιτέθηκε με αυτόν στον Triple H. Η Stephanie προσπάθησε να βοηθήσει τον σύζυγο της και ξάπλωσε στον καμβά τον Foley με ένα low blow. Ο Hunter έσπευσε να τον αποτελειώσει, αλλά εκείνη τη στιγμή πραγματοποίησε την επιστροφή του ο Seth Rollins.

Triple H takes offense to Foley saying the show would be better without Stephanie.
Stephanie low-blows Foley to break up the Mandible Claw.

   O Architect πέταξε κάτω την πατερίτσα του ως ένδειξη ότι είναι πλέον πλήρως υγιής και επιτέθηκε στον Triple H, πετώντας τον έξω από το ρινγκ. Μολαταύτα, το γεγονός ότι πριν από λίγα δευτερόλεπτα πέταξε κάτω την πατερίτσα που κρατούσε έδωσε στον Hunter την ευκαιρία να ξαναμπεί στη μάχη με αυτή ως όπλο και να τον ξαπλώσει στον καμβά, εστιάζοντας κατά κύριο λόγο στο μέχρι πρότινος τραυματισμένο του γόνατο και αφήνοντας τον να σφαδάζει στους πόνους. Το επεισόδιο έκλεισε με τον Hunter να παίρνει λοιπόν για άλλη μια φορά το πάνω χέρι στη μεταξύ τους κόντρα.

Seth Rollins returns and he reveals that he doesn't need the crutch.
Triple H takes him out with a crutch and locks in a submission hold.
   
Αποτελέσματα του Monday Night RAW 13/03/2017:
  • Η Sasha Banks κέρδισε τη Dana Brooke
  • Οι The Brian Kendrick και Tony Nese επιβλήθηκαν των Ariya Daivari και TJ Perkins
  • Οι Chris Jericho και Sami Zayn κέρδισαν τους Kevin Owens και Samoa Joe με DQ
  • O αγώνας ανάμεσα στις ομάδες των Enzo Amore & Big Cass και Cesaro & Sheamus (για την ανάδειξη των νούμερο ένα διεκδικητών για τους ομαδικούς τίτλους του RAW) έληξε σε No Contest
  • Ο Roman Reigns επικράτησε του Jinder Mahal
  • Ο Austin Aries επιβλήθηκε του Ariya Daivari
  • O Big Show νίκησε τον Titus O'Neil
  • H Bayley απέσπασε τη νίκη κόντρα στη Nia Jax με DQ

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


   Για το Ringside House,
   Kill Bill
Νεότερη Παλαιότερη