RAW 27/03/2017: Πήρε το momentum ο Goldberg, λίγο πριν τη WrestleMania!


   To τελευταίο RAW πριν τη WrestleMania ολοκληρώθηκε με επιτυχία, κορυφώνοντας κατά τη διάρκεια της τέλεσης του τις κόντρες που θα οδηγήσουν σε αγώνες στη Grandest Stage of Them All. Πήρε το πάνω χέρι στη κόντρα του με τον Brock Lesnar ο Goldberg, δέχθηκε την πρόκληση του Triple H ο Seth Rollins, συνέχισε τα mind games με τον Roman Reigns ο Undertaker. Διαβάστε τα αποτελέσματα του χθεσινού επεισοδίου.


   Την αυλαία άνοιξαν οι γυναίκες, και συγκεκριμένα η πρωταθλήτρια Bayley. Η νεαρή wrestler δεν πρόλαβε να πει πολλά, καθώς το λόγο της διέκοψε η Charlotte Flair. Η Queen προσπάθησε να της "ανοίξει τα μάτια", λέγοντας πως η Sasha Banks τη χρησιμοποιεί για να γίνει εκείνη η πρωταθλήτρια στη WrestleMania. Η Boss τότε έκανε την εμφάνιση της και προσπάθησε να την διαψεύσει. Με τη σειρά της εμφανίστηκε και η Nia Jax και δεν άργησε να ξεσπάσει brawl ανάμεσα στις τέσσερεις γυναίκες, με τις babyfaces να επικρατούν.

Banks attacks Charlotte prior to the start of the tag team match.
                            
   Sasha Banks & Bayley vs. Charlotte Flair & Nia Jax

   Το segment των τεσσάρων γυναικών διαδέχθηκε ένα Tag Team Match ανάμεσα τους. Οι Bayley & Sasha Banks κατάφεραν να πάρουν τη νίκη έπειτα από Bayley to Belly της Women's Champion στην Charlotte Flair. Η Nia Jax όμως ήταν αυτή που είπε τον τελευταίο λόγο, ισοπεδώνοντας τις επικείμενες τρεις αντιπάλους της και σηκώνοντας ψηλά τη ζώνη. Θα δούμε άραγε μια ανάλογη εικόνα και στη WrestleMania;

Bayley plants Charlotte with the Bayley-to-Belly Suplex.
Jax stands tall with the Raw Women's Championship after laying out her competition.

   Austin Aries vs. Noam Dar

   Υπό το βλέμμα του Cruiserweight Champion, Neville (ο οποίος βρισκόταν στο commentary table), o Austin Aries επικράτησε του Noam Dar. Οι δυο τους θα αναμετρηθούν σε αγώνα με διακύβευμα το title, στο Kickoff της WrestleMania.


   O Seth Rollins υπογράφει το Hold Harmless Agreement του Triple H

   Απάντηση στην πρόκληση του Triple H έδωσε ο Seth Rollins, ο οποίος εμφανίστηκε για να υπογράψει το συμβόλαιο που θα του έδινε αγώνα εναντίον του King of Kings. Ο Hunter προσπάθησε να τον μεταπείσει, λέγοντας πως με την υπογραφή αυτού του συμβολαίου θέτει σε κίνδυνο την καριέρα του. Ανέφερε πως με την αποδοχή των όρων που αναγράφονται μέσα, δεν έχει κανένα δικαίωμα να κινηθεί νομικά εναντίον του WWE, αν τραυματιστεί θανάσιμα κατά τη διάρκεια του αγώνα και πληγεί η καριέρα του απ' αυτό. Ο Architect τότε πραγματοποίησε ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό promo, λέγοντας πως η ένταξη του στο πλευρό της Authority λίγα χρόνια πριν ήταν ένα λάθος, καθώς με αυτόν τον τρόπο έχασε πολλές φιλίες. Ανέφερε πως κατά τη διάρκεια που βρισκόταν εκτός αγωνιστικής δράσης, έκανε κάποιες σκέψεις στο μυαλό του για το αν όντως ήταν ευχαριστημένος με τον εαυτό του πριν γίνει τσιράκι του Hunter, όταν ήταν ο πραγματικός Seth Rollins. Και σύμφωνα με τα λεγόμενα του, όντως ήταν. Τελείωσε το λόγο του δηλώνοντας πως στη WrestleMania θα πάρει εκδίκηση από τον Triple H που όλα αυτά τα χρόνια του στέρησε το δικαίωμα να είναι ο πραγματικός Seth Rollins.


   Τα λόγια αυτά δεν άρεσαν στον Hunter. Στοχεύοντας το μέχρι πρότινος τραυματισμένο γόνατο του Rollins, προσπάθησε να βγάλει από τη μέση τον Architect. Εκείνος όμως, αυτή τη φορά, ήταν ψιλιασμένος και ανταπέδωσε πετώντας εκτός ρινγκ τον αντίπαλο του στη Grandest Stage of Them All.
                                       
Rollins fights back by kicking Triple H in the head.

   Over the Top Rope Challenge

   Σε μια προσομοίωση του Andre the Giant Memorial Battle Royal αυτής της Κυριακής, ο Big Show κυριάρχησε πετώντας έξω έναν μεγάλο αριθμό παλαιστών που προσπάθησαν να τον αντιμετωπίσουν. Την εμφάνιση του τότε έκανε ο Braun Strowman, ο οποίος ανακοίνωσε την ένταξη του στον κυριακάτικο αγώνα.. Περιορίστηκε όμως σε αυτή την ανακοίνωση και δεν έσπευσε να οδεύσει προς το ρινγκ για να τα βάλει με τον Big Show, κάτι που απογοήτευσε το κοινό.


   Neville vs. Gentleman Jack Gallagher
  
   Ο Neville επιβλήθηκε του, μέχρι πριν λίγες εβδομάδες, αντιπάλου του, Gentleman Jack Gallagher με το χαρακτηριστικό του submission finisher, Rings of Saturn. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Austin Aries, εμφανιζόμενος από τη γιγαντοοθόνη, πίκαρε τον πρωταθλητή, με τη βοήθεια της New Day.

Neville scores a submission victory over Gallagher.
Aries dances with The New Day six days away for his WWE Cruiserweight Championship Match with Neville.

   O Roman Reigns μιλάει για τον Undertaker- O Phenom συνεχίζει τα mind games μαζί του.

   Ο Roman Reigns βγήκε για να μιλήσει για τον Undertaker, συνοδευόμενος από πλήθος αποδοκιμασιών. Ο Big Dog ανέφερε πως αυτή την Κυριακή δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της καριέρας του, αυτή απέναντι στον Deadman. Είπε πως σέβεται τον θρυλικό wrestler αλλά πλέον είναι η δική του εποχή στο WWE. Τα φώτα έσβησαν και ένα κλιπ άρχισε να παίζει στη γιγαντοοθόνη. Σε αυτό, ο Undertaker έσκαβε το λάκκο του Roman Reigns, λέγοντας πως του έχει φυλάξει μια ιδιαίτερη θέση στο νεκροταφείο των ψυχών του. Όταν άναψαν πάλι, ο Phenom βρισκόταν στο ρινγκ. Δήλωσε πως στη WrestleMania ο Reigns θα αναπαυθεί εν ειρήνη.

Roman Reigns addresses The Undertaker prior to their epic clash at WrestleMania
The Undertaker has a bone-chilling message for Reigns.
Whose yard will it be at The Show of Shows?

   Luke Gallows & Karl Anderson vs. Enzo Amore & Big Cass

   Στα παρασκήνια, τη συνέντευξη των Cesaro & Sheamus διέκοψαν οι Luke Gallows & Karl Anderson. Οι πρωταθλητές επιτέθηκαν στους αντιπάλους τους στο PPV της Κυριακής και τους άφησαν να κείτονται στα πατώματα. Λίγο αργότερα όμως, οι babyfaces πήραν εκδίκηση καθώς τους επιτέθηκαν με μια σκάλα, λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας τους με τους Enzo Amore & Big Cass. Δεν άργησε να ξεσπάσει άγριο brawl ανάμεσα στα μέλη των τριών ομάδων, με τους Gallows & Anderson τελικά να είναι αυτοί που θα μείνουν μόνοι όρθιοι στο ρινγκ.


   Sami Zayn vs. Kevin Owens σε ένα No DQ Match (αν ο Sami Zayn χάσει, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Andre the Giant Memorial Battle Royal και επιπλέον απολύεται από το ρόστερ του RAW)

   Ο Sami Zayn ανακοίνωσε στα παρασκήνια, στη Stephanie McMahon, πως θα συμμετάσχει στο Andre the Giant Memorial Battle Royal. Είπε επίσης πως αν κερδίσει τον αγώνα, θα αφιερώσει τη νίκη στον Mick Foley. Το τελευταίο εκνεύρισε τη Stephanie, που του έθεσε ως τροχοπέδη μια αναμέτρηση απέναντι στον Kevin Owens, στην οποία αν ο Underdog From the Underground χάσει, δε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Battle Royal και παράλληλα θα απολυθεί και από το RAW brand. Η αναμέτρηση θα ήταν No DQ. Οι δυο Καναδοί έδωσαν για πολλοστή φορά μια όμορφη μάχη. Ωστόσο τον ωραίο ρυθμό διέκοψε ο Samoa Joe που εμφανίστηκε για να επιτεθεί στον Zayn. Δεν τα κατάφερε όμως καθώς δέχθηκε την επίθεση του Chris Jericho. Όλη αυτή η αναταραχή απέσπασε την προσοχή του Kevin Owens και ο Sami Zayn βρήκε την ευκαιρία να τον "κλειδώσει" κάτω με ένα roll-up, ώσπου ο διαιτητής να μετρήσει μέχρι το τρία. Στη συνέχεια, ο Chris Jericho μπήκε στο ρινγκ και έβαλε στην περίφημη λίστα του το όνομα του Kevin Owens.

Chris Jericho attacks Joe before he can get involved in the match.
Zayn rolls up Owens to score the victory, save his job on Raw and clinch a spot in the Andre the Giant Memorial Battle Royal.

   To segment ανάμεσα στους Goldberg και Brock Lesnar λήγει με τον Goldberg να παίρνει το πάνω χέρι.

   Οι Brock Lesnar και Paul Heyman εμφανίστηκαν. Μετά από ένα κλασικό promo του advocate του Beast Incarate, ο Universal Champion, Goldberg, έκανε την εμφάνιση του. Προκάλεσε τον Lesnar σε ένα brawl προκειμένου να διασκεδάσουν λίγο τον κόσμο της Φιλαδέλφεια. Ο Beast ενέδωσε αλλά τελικά χρειάστηκε μόλις ένα Spear για να ταβλιαστεί στο πάτωμα. Ο Goldberg πανηγύρισε με το κοινό για να κλείσει το επεισόδιο.

... and plants him with an earth-shaking spear!
Goldberg celebrates with the Universal Championship after dropping Lesnar.

   Αποτελέσματα του RAW 27/03/2017:

  • Οι Bayley & Sasha Banks επικράτησαν των Charlotte Flair & Nia Jax με pinfall.
  • O Austin Aries υπέταξε τον Noam Dar με submission.
  • O Neville επιβλήθηκε του Gentleman Jack Gallagher με submission.
  • Το Luke Gallows & Karl Anderson vs Enzo Amore & Big Cass δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.
  • Ο Sami Zayn απέσπασε τη νίκη απέναντι στον Kevin Owens σε ένα No DQ Match (αν ο Zayn έχανε, δεν είχε το δικαίωμα να συμμετάσχει στο Andre the Giant Memorial Battle Royal και παράλληλα απολυόταν από το RAW)

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:

   Για το Ringside House,
   Kill Bill
Νεότερη Παλαιότερη