RAW 06/03/2017: Σήμαναν οι καμπάνες για τον Roman Reigns!


   Σε ένα καλό επεισόδιο του Monday Night RAW με πολλές εμφανίσεις μεγάλων ονομάτων, ανακοινώσεις για αγώνες στη WrestleMania αλλά και εκπλήξεις, ο Undertaker πραγματοποίησε την εμφάνιση του στο τέλος της βραδιάς για να θέσει τις βάσεις για την κόντρα του με τον Roman Reigns. Επιτέθηκε στον Goldberg ο Brock Lesnar, κέρδισε αγώνα τίτλου η Sasha Banks, άνοιξε παρτίδες με τον Neville ο Austin Aries. Διαβάστε παρακάτω.


   Την αυλαία άνοιξε ο Chris Jericho που πραγματοποίησε την επιστροφή του στο «κόκκινο» σόου μετά από την απουσία κάποιων εβδομάδων. Ο Y2J ζήτησε από τον Kevin Owens να εμφανιστεί και να του δώσει εξηγήσεις για τη βάναυση επίθεση που του είχε κάνει κατά τη διάρκεια της τέλεσης του Festival of Friendship στο RAW του Λας Βέγκας. Ο Prizefighter απάντησε στο κάλεσμα και δικαιολόγησε την πράξη του λέγοντας πως όλο τον καιρό που ήταν φίλος με τον Jericho, στην πραγματικότητα έπαιζε θέατρο και χρησιμοποίησε την "φιλία" τους για να παραμείνει στην κορυφή του brand ως Universal Champion. Επιπλέον, δήλωσε πως θα τον εκδικηθεί για το γεγονός ότι του κόστισε τη νίκη στο Fastlane PPV και τον προκάλεσε σε αγώνα για το United States title στη WrestleMania. Ο Chris Jericho δέχθηκε και με τη σειρά του προκάλεσε κι αυτός τον Owens να έρθει στο ρινγκ για να λύσουν τις διαφορές τους. Ο Prizefighter ενέδωσε στην πρόκληση και επιτέθηκε στον Y2J, με τον Samoa Joe να ξεπετάγεται από το πουθενά για να τον βοηθήσει. Το save έκανε ο Sami Zayn που εμφανίστηκε με μια καρέκλα στο χέρι και φιλοδώρησε με μερικά chair shots τους heels.




Kevin Owens vs. Sami Zayn
   
   Όταν ξανάνοιξαν οι κάμερες, ο Kevin Owens αντιμετώπιζε τον Sami Zayn σε ένα Singles Match. Ο Prizefighter κατάφερε να πάρει σχετικά εύκολα τη νίκη εκτελώντας δύο Pop-Up Powerbomb.

   

                                                             
Neville (c) vs. Rich Swann για το Cruiserweight Championship

   Σε μία ωραία αναμέτρηση, ο Neville κατάφερε να επικρατήσει του Rich Swann και να παραμείνει Cruiserweight Champion υποτάσσοντας τον πρώην πρωταθλητή με το χαρακτηριστικό του Double Underhook Crossface. O Austin Aries κατέβηκε στο ρινγκ για να πάρει συνέντευξη από τον τιτλούχο, το μόνο που κατάφερε όμως ήταν να τον εκνευρίσει και να τον φέρει σε σημείο που να του επιτεθεί λεκτικά. Ο A Double απάντησε στις προσβολές με μια αναπάντεχη επίθεση στον Βρετανό, ο οποίος τράπηκε σε άτακτη φυγή.


                 
Aries shockingly attacks Neville!

   Συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο των Goldberg και Brock Lesnar στο ρινγκ.

   Ο νέος Universal Champion, Goldberg, έκανε την εμφάνιση του για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου στο Fastlane PPV. Πριν προλάβει να πει πολλά, τον διέκοψε ο Paul Heyman που ανακοίνωσε την άφιξη του πελάτη του, Brock Lesnar, στο στάδιο. Ο Beast Incarnate έκανε την είσοδο του στο ρινγκ και στάθηκε μπροστά στον Goldberg. Ο Heyman έκανε ένα από τα κλασικά του promo και το όλο segment έκλεισε με τον Goldberg να δέχεται F5 από τον αντίπαλο του στη WrestleMania 33.



Lesnar drops Goldberg with an F-5!

Luke Gallows & Karl Anderson (c) vs. Enzo Amore & Big Cass για τα RAW Tag Team Championship

   Την αναμέτρηση παρακολούθησαν από το ringside οι Cesaro και Sheamus. Οι Enzo Amore και Big Cass έφτασαν γι' άλλη μια φορά κοντά στο να κατακτήσουν τους ομαδικούς τίτλους του «κόκκινου» brand αλλά απέτυχαν. Υπαίτιος γι' αυτήν την αποτυχία ο Cesaro, ο οποίος στην προσπάθεια του να δείρει τον Enzo Amore (που νωρίτερα έπεσε κατά λάθος πάνω του και του έριξε τον καφέ που κράταγε) χτύπησε κατά λάθος τον Karl Anderson και προκάλεσε DQ. Ακολούθησε brawl στο ρινγκ ανάμεσα στις τρεις ομάδες. Στα backstage, ο Mick Foley ανακοίνωσε πως την επόμενη εβδομάδα οι Enzo Amore & Big Cass θα αντιμετωπίσουν τους Cesaro & Sheamus, με τους νικητές να έχουν τον πρώτο λόγο για να διεκδικήσουν τους ομαδικούς τίτλους στη WrestleMania.

The match ends in disqualification after Cesaro gets involved.

Akira Tozawa vs. Ariya Daivari

   Σε μια σύντομη αναμέτρηση ο Akira Tozawa επιβλήθηκε του Ariya Daivari εκτελώντας ως τελειωτική κίνηση το χαρακτηριστικό του German Suplex. Μετά τον αγώνα, προκάλεσε τον The Brian Kendick να έρθει στο ρινγκ και να τον αντιμετωπίσει. Ο βετεράνος cruiserweight έκανε την εμφάνιση του και είπε πως στο αυριανό 205 Live θα του δώσει ένα τελευταίο μάθημα.

                                         

The New Day vs. The Shinning Stars
   
   Σύντομος filler αγώνας, στον οποίο επιβλήθηκαν εύκολα οι New Day.

                                        

Sasha Banks vs. Bayley (αν η Sasha Banks κερδίσει εντάσσεται στο RAW Women's Championship Match της WrestleMania)

   Πριν τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου ματς, υπήρξε ένα segment στο οποίο Mick Foley και Stephanie McMahon είχαν διαφορετική άποψη πάνω στο ποια θα έπρεπε να είναι η αντίπαλος της Bayley στη WrestleMania. Ο GM του RAW υποστήριξε έντονα πως η Sasha Banks αξίζει μια τέτοια ευκαιρία ως ανταμοιβή για τους φοβερούς αγώνες που έδωσε με τη Charlotte το 2016, ενώ η commissioner αντιτέθηκε και όρισε τη Charlotte ως νούμερο ένα διεκδικήτρια για τον γυναικείο τίτλο. Εν τέλει αποφασίστηκε πως Bayley και Charlotte θα συμμετέχουν σίγουρα στο ματς, ενώ η Sasha Banks για να πάρει την ευκαιρία θα πρέπει να νικήσει την πρωταθλήτρια στον γυναικείο αγώνα της βραδιάς.

Raw Commissioner Stephanie McMahon agrees with The Queen.

   Sasha Banks και Bayley έδωσαν έναν ωραίο αγώνα με την Boss να υποτάσσει την πρωταθλήτρια στο Banks Statement. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, η Charlotte επιτέθηκε στις αγωνιζόμενες.



Ο Triple H μιλάει για τον Seth Rollins

   Ο Triple H έκανε την εμφάνιση του μέσω της γιγαντοοθόνης για να μιλήσει ταπεινωτικά για τον Seth Rollins, αποκαλώντας τον χαζό και λέγοντας για μια ακόμα φορά πως αν εμφανιστεί στη WrestleMania, αυτό θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνει σε ρινγκ του WWE.

Samoa Joe vs Chris Jericho

   Σε ένα πολύ σύντομο ματς, ο Samoa Joe επιβλήθηκε του Chris Jericho με Count-out. O Destroyer άφησε αναίσθητο τον Y2J έξω από το ρινγκ, εκτελώντας του το Coquina Clutch. Ακολούθως, τον ξαναέβαλε μέσα στο για να τον αποτελειώσει, ο United States Champion όμως απάντησε γρήγορα με ένα Codebreaker και έμεινε με ψηλά το κεφάλι.

                                        

                                        

Ο Braun Strowman προκαλεί τον Roman Reigns. Εμφανίζεται ο Undertaker.

   Στον απόηχο της ήττας του από τον Roman Reigns στο Fastlane PPV, ο Braun Strowman έκανε την εμφάνιση του και προκάλεσε τον Big Dog να έρθει στον αγωνιστικό χώρο για να λύσουν τις διαφορές τους μια και καλή σαν άντρες, λέγοντας πως την Κυριακή η ήττα του ήταν απλά θέμα τύχης. Τα φώτα τότε έσβησαν και την εμφάνιση του έκανε ο Undertaker που κατευθύνθηκε προς το ρινγκ. Ο Monster Among Men δε θέλησε να ανοίξει παρτίδες με τον Deadman και αποχώρησε. Ο Undertaker πήγε να φύγει και τότε ακούστηκε το theme song του Roman Reigns. Ο Big Dog εμφανίστηκε και πίκαρε τον Deadman λέγοντας χαρακτηριστικά: "With all the respect, this is my yard now!". Τα λόγια αυτά δεν άρεσαν στον θρυλικό wrestler που φιλοδώρησε με ένα Chokeslam τον Reigns και αποχώρησε.

                                        
   
                                        But he gets The Undertaker instead.

                                         

Αποτελέσματα του Monday Night RAW 06/03/2017:

- O Kevin Owens κέρδισε τον Sami Zayn με pinfall
- O Neville κέρδισε τον Rich Swann με submission (παρέμεινε Cruiserweight Champion)
- Οι Gallows & Anderson νίκησαν τους Amore & Cass (παρέμειναν RAW Tag Team Champions)
- Ο Akira Tozawa επιβλήθηκε του Ariya Daivari
- Οι New Day επικράτησαν των Shinning Stars
- Η Sasha Banks υπέταξε τη Bayley με submission (κέρδισε το δικαίωμα να διεκδικήσει το RAW Women's Championship στη WrestleMania)
- O Samoa Joe κέρδισε τον Chris Jericho


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:



Για το Ringside House,
Kill Bill
Νεότερη Παλαιότερη