Τον κακό σας τον καιρό! | Review της εκκλησίας του Δήμου για το Fastlane 2017


Ναι! Η εκκλησία του Δήμου επέστρεψε μετά από αρκετά ppvs! Ωστόσο αυτή την φορά δεν θα είναι τόσο σαν Review, θα είναι θα λέγαμε ένα άρθρο σχολιασμού. Πάμε.


Sami Zayn v Samoa Joe.
Ναι ναι ξέρω. Ήταν το πρώτο ppv του Samoa Joe και "έπρεπε" να κερδίσει. Ok no problem... Αλλά γιατί να γίνει ξανά ο Sami Zayn σάκος του μποξ; Ωραίο ματς δεν λέω, αλλά τελειώνοντας με KnockOut δείχνει τον Καναδό πολύ ΑΔΥΝΑΜΟ. Εάν το ματς τελείωνε με Submission πιστεύω δεν θα ήταν τόσο "κακό" να έχανε ο Zayn. "Έρχεται το push για τον Sami Zayn"  διαβάζουμε σχεδόν από το καλοκαίρι του 2016 και έχουμε φτάσει Μάρτιος 2017, μπαίνω στον ελληνικό στρατό φαντάρος και ακόμη push δεν είδαμε...


Big Cass & Enzo Amore v "Club"

Παρόλο που είμαι φαν των Cass & Amore θεωρούσα πως θα ήταν μεγάλο λάθος η νίκη τους. Ο λόγος; Οι Anderson και Gallows στο διάστημα που είναι πρωταθλητές τρώγανε ξύλο συνεχώς στα Monday Night Raw. Εάν έχαναν και στο Fastlane θα τους έδινα δικαιωματικά τον τίτλο των μεγαλύτερων Losers Tag Team champions. Ευτυχώς δεν τους... έδωσα αυτούς τους τίτλους!

Έστω και έτσι....

Sasha Banks v Nia Jax

Μια ερώτηση για εσάς που δεν κοιμόσασταν την ώρα των Θρησκευτικών στο σχολείο, πόσο μάλλον για εσάς που διαβάζατε κιόλας για τα Θρησκευτικά στο σχολείο. Οι υπόλοιπο φυσιολογικοί άνθρωποι πάτε παρακάτω. Θυμάστε παιδιά μου ποιος ήταν ο νικητής στην μονομαχία Δαβίδ εναντίον Γολιάθ; Σωστααα ο Δαβίδ. Ε, για εσάς που δεν το γνωρίζατε, το είδατε στον αγώνα Sasha Banks v Nia Jax. Μεγάλη νίκη για την Boss... Μεγάλη όμως... 109 κιλών νίκη!


Cesaro v Jinder Mahal & Big Show v Rusev

ΟΧΙ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ MICK FOLEY. ΔΕΝ ΘΑ ΔΩ MONDAY NIGHT RAW. MONDAY NIGHT RAW ΘΑ ΔΩ ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ. ΣΗΜΕΡΑ (σ.σ. χθες) ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΓΑΜ**ΕΝΟ PPV. Πάμε παρακάτω...

Jack Gallagher v Neville

Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να δω έναν τόσο όμορφο και καλοπρογραμματισμένο αγώνα για τα επίπεδα των Cruiserweights. Πραγματικά αυτό το ματς εκτόξευσε το cruiserweight. Έχετε ακούσει πολλές φορές το κοινό να φωνάζει "This is Awesome!" σε αγώνα cruiserweight; Σπάνια θα έλεγα!


Roman Reigns v Braun Strowman

Σιγά που θα 'χανε ο Reigns. Σιγά που δεν θα σταματούσε τον Braun Strowman. Πραγματικά δεν έχω να πω κάτι γι αυτό το ματς. Έχω βαρεθεί να γράφω τα ίδια. Ο Roman το αγαπημένο παιδί του θείου Vince, το build up που κάνανε στον Strowman γκρεμίστηκε σε μια νύχτα από το αγαπημένο παιδί του θείου Vince κλπ κλπ. 


Τα έλεγε ο κύριος Brooks, ακούστε τον ξανά μόνο που αντί για τον John Cena βάλτε το όνομα του Roman Reigns.

Αλλά να μην είμαστε κακοί, είμαι σίγουρος πως το νέο ζευγάρι παπούτσια που φόρεσε ο Roman του έφερε γούρι και γι αυτό κέρδισε τον αγώνα!


Bayley v Charlotte Flair

Η νίκη της Bayley πιστεύω την καθιστά "ηρωίδα". Το γεγονός επίσης ότι η Bayley κέρδισε την Charlotte Flair σε ppv είναι από μόνο του κατόρθωμα διότι σταμάτησε το σερί νικών της Queen (shut down που λένε και στο League of Legends). ΑΛΛΑ! Αλλά... Να το πω, η Charlotte αδικήθηκε. Ναι το ξέρω πως πολλές φορές η Charlotte έκλεψε για να κερδίσει κάποιον αγώνα, αλλά εδώ αν το τσεκάρεις γίνεται αυτό:


Εε φσσστ αδερφέ διαιτητή ...DQ! Ο ορισμός του DQ, έχουμε επέμβαση και επίθεση σε διαγωνιζόμενο σε ματς όπου το Disqualification είναι ON... Τέλος πάντων, επειδή όπως είπα, είναι η Charlotte που έχει και αυτή κλέψει σε πολλά ματς για να κερδίσει δεν συγκινούμαι. Α και κάτι ακόμη: μόνο εγώ μυρίζομαι heel turn της Sasha Banks; Χμμμ...

Kevin Owens v Goldberg

Και φτάνουμε στο main eveeeent... Θα πω κάτι. Να κερδίσεις τον Brock Lesnar σε 1:25 να πω οκ. Είναι και οι 2 part timers δεν πειράζει. Αλλά γιατί να ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΕΤΣΙ Ο CHAMPION; Θα μου πείτε για να γίνει πρωταθλητής στην Wrestlemania o Brock Lesnar (και ο νοών νοείτω). Αλλά ο Kevin Owens ανήκει στην New Era και day by day γίνεται καλύτερος, αλλά χθες φάνηκε πολύ αδύναμος. Πραγματικά ήθελα να δω ΑΓΩΝΑ και όχι επίδειξη δύναμης του legend Goldberg. Μετά το ppv ένα πράγμα κατάλαβα. Πως ο Kevin Owens "θυσιάστηκε" στον βωμό του "είναι ο Goldberg άστον να κερδίσει". Ο άνθρωπος που πήρε από το χεράκι το Raw και προσπάθησε να το ανεβάσει στα μάτια του κοινού. Αποτέλεσμα; 
      Το WWE στην προσπάθεια να ξαναφέρει τον κόσμο στο Raw κατάφερε και τους απομάκρυνε. Που έφτασα Θεέ μου, να υπερασπίζομαι τον Kevin Owens. Να πω κάτι τελευταίο για να μην σας κουράζω. Εάν ο Goldberg κέρδιζε τον Owens σε φυσιολογικό αγώνα (5-6 λεπτών για παράδειγμα) πιστέψτε με δεν θα είχα κανένα απολύτως θέμα, Τσατίστηκα όμως που το WWE "έθαψε" μέσω του Goldberg έναν New Era Champion είτε αυτός ήταν ο Kevin Owens είτε ήταν ο Seth Rollins είτε ο Roman Reigns κλπ.. 

Κλείνω το review με την παρακάτω εικόνα δείχνοντας την διαφορά του RAW και του SmackDown:


ΥΓ1: Σχόλια και απόψεις είναι ΟΛΕΣ δεκτές αρκεί να είναι σεμνές και να μην προσβάλλετε είτε εμένα είτε κάποιον άλλο συνομιλητή σας.

ΥΓ2: Αυτό ίσως είναι το τελευταίο μου άρθρο διότι στις 13/3 παρουσιάζομαι στον Ελληνικό Στρατό για να κάνω και 'γω την 9μηνη θητεία μου. Θα επιστρέψω όμως δριμύτερος είτε από παρεμβάσεις μου σε άδειες που θα αιτούμαι είτε όταν απολυθώ! Thanks όλους για την υποστήριξη και μην ξεχνάτε να μας υποστηρίζετε ακόμη και αυτόν τον καιρό που θα λείπω. Και που ξέρετε, μπορεί μέχρι τότε επιτέλους να δούμε πρωταθλητή τον Sami Zayn. ΕΙΔΟΜΕΝ!!!



για το Ringside House,
Χρήστος Δήμου
Νεότερη Παλαιότερη