SmackDown Live 07/03/2017: Ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο ο Randy Orton!


   Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το SmackDown LIVE αυτής της εβδομάδας. Στο main event ο Randy Orton κατάφερε να επικρατήσει του AJ Styles, σε ένα όμορφο ματς, και να ξανακερδίσει το δικαίωμα διεκδίκησης του WWE Championship στη WrestleMania 33. Συνεχίζουν να "μπαίνουν στο μάτι" των John Cena και Nikki Bella οι Miz και Maryse, έστειλε στο νοσοκομείο τον Dean Ambrose o Baron Corbin, ορίστηκαν οι διεκδικήτριες του SmackDown Women's Championship στη WrestleMania. Διαβάστε παρακάτω.


   Την αυλαία άνοιξαν οι Shane McMahon και Daniel Bryan για να καλωσορίσουν το κοινό και να διαφημίσουν το main event της βραδιάς, το οποίο μάλιστα χαρακτήρισαν ως το μεγαλύτερο main event στη βραχύχρονη ιστορία του SmackDown LIVE. Επρόκειτο φυσικά για την αναμέτρηση του Randy Orton με τον AJ Styles.


   John Cena & Nikki Bella vs James Ellsworth & Carmella

   Οι John Cena και Nikki Bella δε δυσκολεύτηκαν καθόλου στον Mixed Tag Team αγώνα τους απέναντι στους James Ellsworth και Carmella και πήραν εύκολα τη νίκη με STF του Leader of Cenation στον Ellsworth. Στη συνέχεια, δέχθηκαν την επίθεση των Miz και Maryse. Ο A-Lister πήρε το μικρόφωνο και "έθαψε" τη σχέση των Cena και Nikki Bella λέγοντας πως αμφότεροι τη χρησιμοποιούν για τους δικούς τους σκοπούς και δεν υπάρχει πραγματική αγάπη ανάμεσα τους.

   


   O Curt Hawkins προκαλεί τον Dean Ambrose. Ο Baron Corbin τραυματίζει άσχημα τον Lunatic σε backstage brawl.

   Ο Curt Hawkins προκάλεσε τον Dean Ambrose να έρθει στο ρινγκ για να τον αντιμετωπίσει. Ο Lunatic Fringe πραγματοποίησε την εμφάνιση του και αφού ξεφορτώθηκε εύκολα τον Hawkins, πήρε ένα μικρόφωνο και προκάλεσε τον Baron Corbin να βγει στον αγωνιστικό χώρο για να λύσουν τις διαφορές τους. Ο Lone Wolf εμφανίστηκε για δεύτερη συνεχή εβδομάδα μέσω της γιγαντοοθόνης και είπε πως θα καταστρέψει ευχαρίστως τον Ambrose, αλλά όποτε θελήσει ο ίδιος. Η συγκεκριμένη δήλωση δεν άρεσε καθόλου στον Intercontinental Champion που έσπευσε να πάει να τον βρει στα backstage. Λίγα λεπτά αργότερα, ξέσπασε brawl μεταξύ τους στα παρασκήνια με τον Corbin να διαλύει τον Ambrose και να τον στέλνει στο νοσοκομείο όπως ανέφεραν λίγο αργότερα οι σχολιαστές του <<μπλε>> brand.

The Lone Wolf taunts the Intercontinental Champion again from the TitanTron.

Corbin hits Ambrose with a sneak attack.

The Lone Wolf pins The Lunatic Fringe under a forklift!

   Alexa Bliss & Mickie James vs Becky Lynch & Natalya

   H γυναικεία πρωταθλήτρια, Alexa Bliss, έκανε την εμφάνιση της μαζί με τη Mickie James για να μιλήσει για το ποια θα είναι η αντίπαλος της στη WrestleMania. Τη διέκοψαν οι Becky Lynch και Natalya και άρχισε μια έντονη λογομαχία ανάμεσα στις τέσσερεις γυναίκες που βρίσκονταν στο ρινγκ. Ο Daniel Bryan τότε ανακοίνωσε πως στη WrestleMania η Bliss θα υπερασπιστεί τον τίτλο της σε ένα Fatal 4 Way ματς κόντρα στις Mickie James, Becky Lynch και Natalya, ενώ όρισε επίσης και μια Tag Team αναμέτρηση για εκείνη τη στιγμή. Απ' αυτή την αναμέτρηση νικήτρια βγήκε η ομάδα των Alexa Bliss και Mickie James, αφού η Natalya πρόδωσε την Becky Lynch και την χτύπησε με ένα German Suplex. Μετά τη λήξη του αγώνα, η Mickie James επιτέθηκε στην Alexa Bliss δείχνοντας πως στη WrestleMania η καθεμία θα νοιαστεί για τον εαυτό της και δε θα υπάρξουν συνεργασίες.

Bliss corrects Natalya and says she’s not getting a title opportunity at WrestleMania.



   Randy Orton vs AJ Styles

   Σε έναν όμορφο αγώνα, ο Randy Orton επικράτησε του AJ Styles με το περίφημο RKO και ορίστηκε για μία ακόμα φορά ως ο νούμερο ένα διεκδικητής για το WWE Championship στη WrestleMania. Λίγο αργότερα, στα παρασκήνια ο Phenomenal One ξέσπασε πάνω στον Shane McMahon βάζοντας του τις φωνές και λέγοντας πως τον αδίκησε.


The Viper strikes with an RKO!

                                       
Αποτελέσματα του SmackDown LIVE 07/03/2017:

  •  Οι John Cena & Nikki Bella επικράτησαν των James Ellsworth & Carmella με submission.
  • Οι Alexa Bliss & Mickie James επιβλήθηκαν των Becky Lynch & Natalya με pinfall.
  • O Randy Orton κέρδισε τον AJ Styles με pinfall και ορίστηκε ως ο νούμερο ένα διεκδικητής για το WWE Championship στη WrestleMania.

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


   Για το Ringside House,
   Kill Bill
Νεότερη Παλαιότερη