SmackDown Live 14/03/2017: Ξεπέρασε τα όρια ο AJ Styles!


   Ένας αφηνιασμένος AJ Styles ξέσπασε πάνω στον Shane McMahon, στον οποίο επιτέθηκε βάναυσα στην parking lot area και του προκάλεσε μάτωμα στο κεφάλι περνώντας τον από το τζάμι ενός αυτοκινήτου. Οι πράξεις του προκάλεσαν πανικό στις τάξεις των ανθρώπων του «μπλε» σόου. Τα είπαν "έξω από τα δόντια" οι Nikki Bella και Maryse, ορκίστηκε πως θα κερδίσει τον Bray Wyatt στη WrestleMania ο Randy Orton, πήραν το momentum έναντι των American Alpha οι Usos. Διαβάστε παρακάτω τα αποτελέσματα του χτεσινού επεισοδίου του SmackDown LIVE.

   Την αυλαία άνοιξε ο AJ Styles, ο οποίος βγήκε στο ρινγκ για να κάνει παράπονα για τον τρόπο με τον οποίο του φέρονται οι ιθύνοντες του SmackDown LIVE. O Phenomenal υποστήριξε πως οι Shane McMahon και Daniel Bryan του έχουν πάρει αμέτρητες ευκαιρίες μέσα από τα χέρια και πως έπρεπε να βρίσκεται στο main event της WrestleMania. Τους χαρακτήρισε ως αχάριστους μιας και δε σέβονται το γεγονός ότι "κουβαλάει" το «μπλε» brand όλον αυτόν τον καιρό στις πλάτες του και ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι όχι απλά δε βρίσκεται στο main event της WrestleMania, αλλά δεν έχει καν προγραμματισμένο αγώνα γι' αυτήν. Τελείωσε το promo του λέγοντας πως θα περιμένει να έρθει ο Shane McMahon στο στάδιο για να συζητήσουν για το μέλλον του στο SmackDown LIVE.

The Phenomenal One is still livid over last week’s SmackDown LIVE.

   Becky Lynch vs. Natalya

   Σε μια σύντομη αναμέτρηση, που δεν προσέφερε και πολλές συγκινήσεις, η Becky Lynch υπέταξε τη Natalya με το Disarmer. Οι αγωνιζόμενες δέχθηκαν την επίθεση της Carmella, μετά τη λήξη του ματς. Στα παρασκήνια, η Princess of Staten Island δήλωσε πως θα διεκδικήσει κι αυτή στη WrestleMania τον γυναικείο τίτλο του «μπλε» σόου.


   Miz TV

   Σε ένα ακόμα Miz TV, ο host του talk show, Miz, προέβη για πολλοστή φορά σε λεκτικές επιθέσεις προς το πρόσωπο του John Cena. Το ιδιαίτερο αυτής της φοράς ήταν πως η Maryse μίλησε για ένα περιστατικό που είχε συμβεί λίγα χρόνια πριν, στο οποίο (σύμφωνα με τα λεγόμενα της) η Nikki Bella παρότρυνε τους ιθύνοντες του WWE να μην την ξαναπροσλάβουν. Της κατέστρεψε έτσι την καριέρα που θα μπορούσε να χτίσει εκείνη τη στιγμή και της κόστισε λεφτά και πολύτιμο χρόνο μαζί με το σύζυγο της στο χώρο εργασίας τους. Οι John Cena και Nikki Bella δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνιση τους, διώχνοντας τους heels από το ρινγκ. Η Nikki πήρε ένα μικρόφωνο και ανέφερε πως όλα όσα είπε η Maryse, είναι βγαλμένα από τη φαντασία της, και επιπλέον την προκάλεσε να ξαναέρθει στον αγωνιστικό χώρο για να αναμετρηθούν σαν αληθινές γυναίκες. Η συγκεκριμένη ιδέα άρεσε πολύ στον Daniel Bryan, ο οποίος ανακοίνωσε πως στη WrestleMania θα διεξαχθεί ένα Mixed Tag Team Match ανάμεσα στα δυο ζευγάρια.

Nikki says she and Maryse were never best friends, that she stabbed her in the back! Then she tells Maryse to step into the ring “like a real woman.”
But since Bryan can’t punch Miz in the face himself, he has another idea.

   Mickie James vs. Alexa Bliss

   Μεγάλη νίκη ψυχολογίας, εν όψει του SmackDown Women's title Match στη WrestleMania, πέτυχε η Mickie James που κατάφερε να κρατήσει κάτω την γυναικεία πρωταθλήτρια, Alexa Bliss, ώσπου ο διαιτητής να μετρήσει μέχρι το τρία.


   O AJ Styles επιτίθεται βάναυσα στον Shane McMahon στο parking lot.

   Καθ' όλη τη διάρκεια του σόου βλέπαμε τον AJ Styles να περιμένει, στο πάρκινγκ του σταδίου, την άφιξη του Shane McMahon. Μόλις ο commissioner του SmackDown LIVE έκανε την εμφάνιση του, ο Phenomenal του επιτέθηκε πισώπλατα και τον διέλυσε, περνώντας τον μάλιστα από το τζάμι ενός αυτοκινήτου. Το τελευταίο αυτό bumb είχε ως αποτέλεσμα να ματώσει άσχημα στο κεφάλι ο Shane. Πλήθος ανθρώπων μαζεύτηκαν γύρω του για να τσεκάρουν αν είναι καλά. Στα locker room των παλαιστών, ο Daniel Bryan ανακοίνωσε στον AJ Styles την απόλυση του, η οποία ήρθε ως συνέπεια των πράξεων του.

An angry AJ Styles waits for SmackDown LIVE Commissioner Shane McMahon.
      

   Mojo Rawley vs. Dolph Ziggler

   Ένας αδιάφορος Dolph Ziggler έκανε τη χάρη στον Mojo Rawley και του έδωσε τη νίκη με count-out, αποχωρώντας από το ρινγκ από πολύ νωρίς.


   Ο Randy Orton μιλάει για την επικείμενη μάχη του με τον Bray Wyatt στη WrestleMania.

   Ο Randy Orton πραγματοποίησε την εμφάνιση του. Αφού ανέλυσε στον κόσμο, για μια ακόμη φορά, πως η ένταξη του στη Wyatt Family ήταν ένα σχέδιο, ορκίστηκε πως στη WrestleMania θα πάρει τα πάντα από τον Bray Wyatt. Ο Eater of Worlds εμφανίστηκε μεταλλαγμένος από τη γιγαντοοθόνη και είπε πως πλέον, μολονότι είναι πια μόνος του, έχει πάρει τις δυνάμεις από την ψυχή της Sister Abigail που βρίσκεται τώρα στην κόλαση.
 
Orton talks about his WWE Championship Match against Bray Wyatt at WrestleMania.
Bray Wyatt addresses The Viper from The Wyatt Family Compound.

   American Alpha vs. The Usos - O Shane McMahon κάνει μια σημαντική ανακοίνωση.

   Οι Usos κατάφεραν να αποσπάσουν τη νίκη στην αναμέτρηση τους απέναντι στους American Alpha και να πάρουν σημαντικό momentum εν όψει της WrestleMania. Σε διάφορα διαστήματα του αγώνα, βλέπαμε αποσπάσματα από τα backstage όπου ο Shane McMahon κατευθυνόταν προς την έξοδο του σταδίου μαζί με τους γιατρούς. Μολαταύτα όμως, άλλαξε απόφαση την τελευταία στιγμή και εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο για να ανακοινώσει πως στη WrestleMania θα αντιμετωπίσει ο ίδιος τον AJ Styles.

                                   
                                   Shane McMahon makes his way to the stage to address AJ Styles.

   Αποτελέσματα SmackDown LIVE 14/03/2017:

  • H Becky Lynch υπέταξε τη Natalya
  • H Mickie James κέρδισε την Alexa Bliss
  • O Mojo Rawley πήρε τη νίκη απέναντι στον Dolph Ziggler
  • Οι Usos επικράτησαν των American Alpha

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


   Για το Ringside House,
   Kill Bill
Νεότερη Παλαιότερη